Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen fogamzásgátlókat használtok? Pozitív, negatív tapasztalatok?
Most Lisvy tapaszt használok még 3 hétig, azután átállok Nuvaringre.
Előnyök:
- működik, nem lettem terhes
- nem kell naponta figyelni rá, csak hetente
- nem befolyásolja hányás-hasmenés, és antibiotikum
- nem terheli az egész szervezetem
- nem annyira időhöz kötött, mint a tabletta (a csere napján akármikor lehet cserélni)
- semmiféle negatív mellékhatása nem volt nálam, se rosszullét, se vérzés, se libidócsökkenés, se rossz hangulat, semmi. 1-2 kilót híztam, de az nekem nem is ártott, örülök neki.
- napra pontosan jön meg, és kevesebb ideig tart
Hátrányok:
Kb másfél hónappal ezelőttig semmi, de azóta ugye hogy nyár van, és izzadok, hajlamos leesni a tapasz hét közepén. Idegesítő figyelni rá, hogy vissza tudom-e még nyomkodni, illetve szex közben is elvonja néha a figyelmem, hogy ne gyűrjem nagyon, vigyázzak rá... Plusz heti kettőt elhasználni drága mulatság.
A tapasz helyén pedig picit kipirosodik és kiszárad a bőröm a hét végére, és levételkor viszket, de 1-2 napig kenegetem testápolóval, és elmúlik, nem vészes.
Remélem, a Nuvaring ugyanez lesz, csak ugye az az egy hátrány fog megszűnni, azt nem kell a bőrre tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!