Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy lakásos transzival kezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lakásos transzival kezet akartam fogni találkozásnál és elzavart, mennyire volt ez jogos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heteróként kiszerettem volna próbálni milyen egy shemale fiúval a szex és amikor megérkeztem hozzá nyújtottam a kezem neki hogy szia XY vagyok

Erre ő azt mondta hogy egy illetlen senkiházi vagyok és egy ,,Nővel” nem illik kezet fogni.. most kajak illetlen voltam ezzel??

23/f

2022. szept. 29. 14:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Mostmár tudom..

Vele volt valami undormány ogre is aki helyeselte minden szavát a ,,Hölgynek”

2022. szept. 30. 23:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Az is transzi volt
2022. szept. 30. 23:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeztet arra, amikor Angliába egy transz ment panaszkodni, amikor mate-nek szólítottàk. Pedig mondják azt nőre is.
2022. nov. 18. 09:57
 24/25 A kérdező kommentje:
:DD
2022. nov. 18. 10:14
 25/25 anonim ***** válasza:
88%
A rosszlányokról vólt? Melyik?
2022. nov. 19. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!