Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lakásos transzival kezet akartam fogni találkozásnál és elzavart, mennyire volt ez jogos?
Sziasztok!
Heteróként kiszerettem volna próbálni milyen egy shemale fiúval a szex és amikor megérkeztem hozzá nyújtottam a kezem neki hogy szia XY vagyok
Erre ő azt mondta hogy egy illetlen senkiházi vagyok és egy ,,Nővel” nem illik kezet fogni.. most kajak illetlen voltam ezzel??
23/f
Abberált sok téren, ez a reakciója.
Én valódi nővel sem szeretek kezet fogni, de néha megesik.
Egy ilyen beteg emberrel nem kezdenék semmi kontaktust, kezet meg főleg nem akarnék vele fogni.
Eszem megáll! Talán azt várja, hogy kezet csókoljanak neki? Akárhogy is nézzük, a kromoszómák szerint férfi.
Akkor ha valaki csillámpóninak hiszi magát, azt meg kell patkolni?
Mentálisan nem százas az fix..
Akiket én ismerek ilyen "srácokat" mindnek van valami mentális defektje sajnos. (Túl érzékenyek,hisztérikusak,nárcisztikusak)
Amúgy tök mindegy, mert nőkkel is szokás kezet fogni például bemutatkozásnál..
Hiszti agyára ment 😂
Vagy csak nem tetszettél neki és így rázott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!