Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy lakásos transzival kezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lakásos transzival kezet akartam fogni találkozásnál és elzavart, mennyire volt ez jogos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heteróként kiszerettem volna próbálni milyen egy shemale fiúval a szex és amikor megérkeztem hozzá nyújtottam a kezem neki hogy szia XY vagyok

Erre ő azt mondta hogy egy illetlen senkiházi vagyok és egy ,,Nővel” nem illik kezet fogni.. most kajak illetlen voltam ezzel??

23/f

2022. szept. 29. 14:18
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Magyarul, férfi csajnak öltözve
2022. szept. 29. 14:19
 2/25 anonim ***** válasza:
18%
100% jogos volt! Hisz nő ő is. Lehet Pénisz van a lába között. De lelkileg nő! Puszit kell adni, de az se kötelező. Nő ként kell kezelni őket. És mivel ők kifejezetten érzékenyek erre ezért persze, hogy kiborult. És keress másikat.
2022. szept. 29. 14:27
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Én biológiailag is nő vagyok és nem borulok ki ha kezet akarnak fogni velem :/
2022. szept. 29. 14:28
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Abberált sok téren, ez a reakciója.

Én valódi nővel sem szeretek kezet fogni, de néha megesik.

Egy ilyen beteg emberrel nem kezdenék semmi kontaktust, kezet meg főleg nem akarnék vele fogni.

2022. szept. 29. 14:36
 5/25 anonim ***** válasza:
94%
Nőkkel is illik kezét fogni, amúgy attól nem lesz nő, hogy annak gondolja magát, te ezt nem tudhattad, szóval műhiszti volt tőle.
2022. szept. 29. 14:40
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
:D SÍROK! :D Egye csak meg, amit főzött! :P :D
2022. szept. 29. 14:49
 7/25 anonim ***** válasza:
71%

Eszem megáll! Talán azt várja, hogy kezet csókoljanak neki? Akárhogy is nézzük, a kromoszómák szerint férfi.

Akkor ha valaki csillámpóninak hiszi magát, azt meg kell patkolni?

2022. szept. 29. 14:59
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Mentálisan nem százas az fix..

Akiket én ismerek ilyen "srácokat" mindnek van valami mentális defektje sajnos. (Túl érzékenyek,hisztérikusak,nárcisztikusak)

Amúgy tök mindegy, mert nőkkel is szokás kezet fogni például bemutatkozásnál..

2022. szept. 29. 15:09
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Az crossdresser, nem "transzi".
2022. szept. 29. 15:46
 10/25 anonim ***** válasza:
83%

Hiszti agyára ment 😂

Vagy csak nem tetszettél neki és így rázott le.

2022. szept. 29. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!