Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is velem volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is velem volt a probléma?

Figyelt kérdés

Nemrégiben volt egy találkozóm egy sráccal.

Mielőtt átmentem volna hozzá természetesen lezuhanyoztam, aztán be is fújtam magam, tiszta ruhát vettem fel, ahogy azt kell. Ez fontos lesz.

Átmegyek hozzá, beszélgetünk, adott nekem inni, majd bementünk a hálószobába ahol levetkőztünk és ő élvezésig szopott, majd mennem kellett.

Na rá egy hétre beszéltünk meg korábban egy talit, és írtam neki, hogy akkor menjek át? Mire ő azt válaszolta, hogy nem, mert múltkor is ott hagytam a szagomat az ágyában és a fotelben és a poharán is (ahol ruhában ülve ittam).

Na most azt nem zárom ki, hogy nem izzadhattam egy kicsit az ágyában, mert az velejár, de azt túlzásnak érzem, hogy még a fotelt és a poharat is bebüdositettem, hogy alig jött ki...

A fentieket figyelembe véve, szerintetek is én vagyok ilyen nagyon büdös (mások nem panaszkodtak) vagy az ő modora és orra finnyás?

2022. szept. 6. 17:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg nem tetszett neki az illatod, de ez nem jelenti azt, hogy általában véve büdös vagy.
2022. szept. 6. 17:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez inkább egy hülye indoknak hangzik arra, hogy lerázzon. Gondolom valamiért nem akar veled találkozni, esetleg megsértődött és ezt a hülyeséget találta ki amivel még kicsit oda is tud szúrni. Én még olyanról nem igazán hallottam hogy valaki egy poháron hagyja ott a szagát.
2022. szept. 6. 18:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vámpír vagy vérfarkas vagy hasonló és jobban érzi a szagokat, mint más.
2022. szept. 6. 18:16
 4/21 anonim ***** válasza:
8%
Ha jól értem, a szex nem volt kölcsönös. Ő leszopott, te meg nem viszonoztad semmivel sem. Az önzőség valóban iszonyat büdös.
2022. szept. 6. 18:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát én is ezen néztem, hogy oké, ha izzadok és érződik valami, de azért a fotel és a pohár szerintem már túlzás.
2022. szept. 6. 18:38
 6/21 A kérdező kommentje:
#4, sosem volt megbeszélve viszonzás, ő csak passzív. Ha szerette volna szólhatott volna, de előtte direkt leszögezte, hogy őt nem lehet.
2022. szept. 6. 18:39
 7/21 anonim ***** válasza:
3%
Nem válaszoltál! Ő leszopott, te meg utána szépen otthagytad. Semmivel nem viszonoztad neki szexuálisan. Kihasználtad.
2022. szept. 6. 18:40
 8/21 anonim ***** válasza:
7%
Bocs válaszoltál közben. Mi a jó a passzivitásban? A passzívat szopni se lehet, dugni se? Neki ezen mi a jó?
2022. szept. 6. 18:41
 9/21 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, kérdezz meg egy passzívot...

Ha akarta volna szívesen viszonoztam volna. Illetve az otthagyás sem úgy volt hogy élvezed után 1 perccel már ott sem voltam. Beszélgettünk is egy kicsit utána egy 10-15 percet, majd kikísért.

2022. szept. 6. 18:47
 10/21 anonim ***** válasza:
98%
8: Hogy ezt élvezi. Kell ennél több? Olyan idióta kérdés, ez a mi a jó benne? Miért, neked mi a jó másban? Kell annál több indok, hogy neked így jó, ezt élvezed és kész? Én is passzív vagyok. Múltkor találkoztam egy sráccal, végén feljött leszoptam egymás után kétszer, még dumáltunk kb. egy 10 percet aztán hazament, nekem is más dolgom volt utána. Nekem ez így jó volt, nem keresek olyan pasikat akik szopni akarnak, vagy hogy dugjam meg őket, ha náluk is ez volt a felállás akkor neked nem kell beleugatni, hogy emiatt a kérdező szerinted egy gyökér a másiknak meg amúgy is mi a jó benne.
2022. szept. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!