Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is velem volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is velem volt a probléma?

Figyelt kérdés

Nemrégiben volt egy találkozóm egy sráccal.

Mielőtt átmentem volna hozzá természetesen lezuhanyoztam, aztán be is fújtam magam, tiszta ruhát vettem fel, ahogy azt kell. Ez fontos lesz.

Átmegyek hozzá, beszélgetünk, adott nekem inni, majd bementünk a hálószobába ahol levetkőztünk és ő élvezésig szopott, majd mennem kellett.

Na rá egy hétre beszéltünk meg korábban egy talit, és írtam neki, hogy akkor menjek át? Mire ő azt válaszolta, hogy nem, mert múltkor is ott hagytam a szagomat az ágyában és a fotelben és a poharán is (ahol ruhában ülve ittam).

Na most azt nem zárom ki, hogy nem izzadhattam egy kicsit az ágyában, mert az velejár, de azt túlzásnak érzem, hogy még a fotelt és a poharat is bebüdositettem, hogy alig jött ki...

A fentieket figyelembe véve, szerintetek is én vagyok ilyen nagyon büdös (mások nem panaszkodtak) vagy az ő modora és orra finnyás?

2022. szept. 6. 17:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtál egy idiótát. Ennyi. Lépj tovább. ;-)
2022. szept. 7. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!