Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy lakásos transzival kezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lakásos transzival kezet akartam fogni találkozásnál és elzavart, mennyire volt ez jogos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heteróként kiszerettem volna próbálni milyen egy shemale fiúval a szex és amikor megérkeztem hozzá nyújtottam a kezem neki hogy szia XY vagyok

Erre ő azt mondta hogy egy illetlen senkiházi vagyok és egy ,,Nővel” nem illik kezet fogni.. most kajak illetlen voltam ezzel??

23/f

2022. szept. 29. 14:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Testileg is, lelkileg is nyomorék. Viszont te sem vagy heteró, ha egy pöcsös nőre vágysz.
2022. szept. 29. 16:32
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Azt mondja, heteró 😂😂
2022. szept. 29. 17:15
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Az illem szerint a kézfogásnál a nő nyújt kezet először. Ez pedig egy játék, illik betartani az illemet, ha már belementél a játékba.
2022. szept. 29. 20:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#14 de ő azt mondta, hogy "nővel nem illik kezet fogni", holott ez nem igaz. Plusz ha valaki nem az illem szerint jár el, akkor se cirkuszolunk, én pl meg se említem ha egy férfi a bemutatkozásnál nem áll fel, pedig illene. Az is a kulturált viselkedéshez tartozik, hogy nem borulunk ki üttyre-füttyre.
2022. szept. 29. 23:42
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Jó kis kamu, köszi, már untama fantáziátlantokat. Feldobtad az estém, sírva röhögtem mikor elképzeltem a jelenetet ahogy nőbb akart lenni a nőnél XD
2022. szept. 29. 23:56
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Te sem vagy 100-as, de azért ő teljesen dilis! Miért nem próbálod meg sráccal, de akkor te sem vagy heteró, max. bi!
2022. szept. 30. 01:35
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

10-es!

"A crossdesser nem transzi" - Ugye nem várod el tőlünk, hogy minden agybajos csoport megnevezését megtanuljuk... Van vagy 70!

Mi melegek is általában ismerünk a férfiakon és nőkön kívül meleg férfiakat, leszbikus nőket, transz-férfiakat és transz-nőket...

2022. szept. 30. 01:41
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Kezdjél ki normális melegekkel... Szerintem úgysem heteró vagy!
2022. szept. 30. 02:31
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Melyik volt ez?
2022. szept. 30. 16:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Atya isten...

Szinte gondoltam. Bocsi de nálad se lehet minden rendben ha egy ilyennel összefeküdtél volna.

Kb olyan mint a tini picsák egy része. Egy igazi ribi,mikor "fiú" volt akkor is az volt..

Néha megverték,hát nem csodálom.

2022. szept. 30. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!