Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan egyáltalán, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egyáltalán, aki komolyan gondolja a találkozást és nem futamodik meg?!

Figyelt kérdés
Első pár levél után tipli van, vagy soha többet nem jelentkezik a másik, vagy hónapok után, de akkor azonnal szeretne. Mi ez már?

2022. máj. 1. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, kakild le. Nem jobb, hogy előbb kiderülnek a szélhámosok? :D Fogd így fel.
2022. máj. 1. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem? Nincs olyan, mindegyik hazudik eltűnik és beijednek. Az ilyen nem is érdemli meg hogy kiélje a vágyait, szoruljon rá a markocskájára meg a papírzsepire azt dosztaly 😃
2022. máj. 1. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van. Csak keresni kell. :)
2022. máj. 1. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van aki komolyan gondolja, de előtte át kell esni sok másikon aki nem.
2022. máj. 1. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Rossz helyen keresel.
2022. máj. 1. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Én bárkivel szívesen ismerkedek,de már nem utazgatni feleslegesen.

Nagyatád Somogy megye

2022. máj. 1. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! A levelezés ezen az oldalon történik? Ha igen, akkor sok reményt ne táplálj, az elhagyta e földet. :) (Persze vannak egypáran akikkel itt is lehet ismerkedni, de a többségre ez nem igaz.)
2022. máj. 1. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es leírta a nyers igazságot !

Bár a levelezés történhet bárhol, ha utána eltűnik mindenki.

Lehet ez itteni, emailes, más portálos,egyforma "komoly" szándékú van mindenhol.

Csak akkor nem kéne problémázni a magányon....

2022. máj. 1. 16:03
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Attol fugg, hogy mi elol futamodik el. En innen mar tobb emberrel talalkoztam is:) nem szabad altalanositani
2022. máj. 1. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
98%
Én vakrandiztam párszor, ha meg van beszélve, ott vagyok. Csak itt vidéken nehéz, na meg annyira fiatal se vagyok már, a fiatalabbak kapósabbak általában. A távolság miatt alig volt eset, akivel meg lehetett beszélni itt Győr környékén.
2022. máj. 2. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!