Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Diszkrét szexkapcsolat utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkrét szexkapcsolat utáni véletlen találkozás?

Figyelt kérdés
Diszkrét alkalmi kapcsolat után, hogy reagáltok ha esetleg utcán, hétköznapi teendők közben összefuttok a partnerrel? Én titokban tartanám a dolgot és ezért kicsit tartok egy ilyen találkozástól.
2022. jún. 28. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Csak köszönünk egymásnak, és mindenki megy tovább a dolgára. Esetleg még megkérdezem hogy hogy van. De nem hiszem hogy túl kell komplikálni az ilyet
2022. jún. 28. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem csinálnék ügyet, köszönés, esetleg pár szót váltanék vele. Mint bárki mással, a többiről meg csak ti tudtok. Ne érezd magad feszélyezve.
2022. jún. 28. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak köszönünk, és max megkérdezem, hogy van.

De ez is szitu függő.

Ha családos, titokban bi az illető és épp az asszonnyal vásárol a tescoban vagy más helyen, akkor mintha nem is ismernénk egymást.

Vagy ha még nem nyiltan meleg srácról van szó, és szintén nem egyedül van, akkor is inkább elsétálok mellette, hogy mégcsak a feltételezés se merüljön fel.

De ezt ismerkedéskor azért leszögezik a felek, hogy éppen mi a szitu és kit mire keresnek.

2022. jún. 28. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a kérdést túlkomplikálod.

Köszöntök egymásnak és ennyi. Ha vevő rá a srác, akkor váltasz vele pár szót.

2022. jún. 29. 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem kicsit kellemetlen volt mert a feleségemmel voltam ő meg abban a kifőzdeben adta nekünk ki a kaját ahová betértün. De korekt volt úgy köszönt mint mindenki másnak. Semmi jelét nem adta hogy ismernénk egymást
2022. jún. 29. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Össze futottam pár éve Győrben a plázában azzal a fiúval, akivel akkor többször dugtunk.

Én kollégáimmal ettem ő meg a barátnőjével. Csak párszor egymásra néztünk, és ennyi. Semmi más nem történt.

2022. jún. 30. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egyszer összefutottunk egy rendezvényen ahol még az exe is ott volt ráadásul, de nem eredményezett kínos helyzetet.
2022. okt. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!