Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexkapcsolatban csak szerintem furcsa?
Biszex fiu vagyok es mar jo par honapja egyutt vagyok egy ferfival akival csak szexelunk, neha talalkozunk is vagy elmegyunk valahova ͡° ͜ʖ ͡°
Amit tudni kell,hogy ugy egyeztunk meg,hogy csak egymassal szexelunk, de idokozben megismerkedtem egy aranyos lannyal es ketszer lefekudtem vele, mast nem akarok a csajtol csak szexet, ezert neki is megmondtam,mert asszem tobbet akart es nem akartam volna hitegetni ◑ˍ◐ beszeltem a baratommal is es oszinten elmondtam mi tortent. Tulajdonkeppen nem mondthatnam,hogy megcsaltam, mert nem jartunk nem voltunk parkapcsolatban, nem tartoztam neki elszamolassal megis kozoltem vele mi a helyzet, de ezert beragott es most valasztas ele alitott vagy o vagy a csaj. Ot valasztottam, de csak azert,mert regebb ota egyutt vagyunk es kotodom hozza. Szal' most az van,hogy nem ertem mi lehet a gond, de par hete a baratom minden lepesemrol tudni akar, hivogatni kezdett, nem surun, de napi 2x ram csorog, mindennap akar talalkozni velem, amikor eddig csak heti haromszor taliztunk es akkor is csak szexeltunk neha a hetveget egyutt toltottuk ennyi. Ugy beszel velem mintha valami nagyon rosszat tettem volna es a szex is mas vele, olyanok vagyunk mint a robotok, semmi erzelem nincs csak gyors lerendezunk mindent 10-15 perc alatt, maskor meg egy ket orat is az agyban toltunk es sokkal tobb a "romantika" na tehat nemtom mi a baj, de neha ugy viselkedik velem mintha csak eszkoz lennek, valamikor pedig megcsokol, felhiv, keres engem, es kaptam tole egy uj csukat is meg parfumot. Csak ugy:DD nem is tudom miert, nem szoktunk egymasnak ajandekot venni. Valaki mondja meg miert ilyen a baratom :/ mar rendesen osszezavart az elmult hetekben.
F
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, egy szexkapcsolatban semmi kötelezettséged nincs.
Nekem az a véleményem amúgy hogy egy hosszú távú szexkapcsolatban az egyik fél mindig el kezd többet érezni a másik iránt ez tuti és mind1 hogy egy hetero vagy egy homoszexuális kapcsiról van szó.
Tudtok*
ಠ_ಠ na ertitek mar remelem mit akarok mondani:)
Kérdező, de amúgy az is durva hogy te ennyire agyatlan és naiv vagy.
Mi a fa szért nem hagyod abba ezt? Már akkor abbahagyhattad volna, amikor elkezdett többet követelni, mint amit megbeszéltetek.
Bocs, de ez a naivitás amit te mutatsz ebben, általában 16 éves kislányoktól szokott jönni.
"majd pont belem lesz szerelmes"
Arra senkinek nincs ráhatása, hogy kibe szeret bele és mikor. Szerintem is beléd szeretett.
Hány éves vagy amúgy?
Jó, akkor csináld azt amit eddig csináltál. Folytasd csak.
De ha majd egyszer fizikailag vagy lelkileg bántódásod esik ebben a kapcsolatban, akkor NE MERJ MÁST HIBÁZTATNI MAGADON KÍVÜL. Ha ez történik, majd nézd vissza ezt a kérdést és lásd meg milyen hülye voltál és csak magadat hibáztasd, amiért nem léptél ki időben belőle. Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!