Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sértő az, hogy b*zi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spartakusz832 kérdése:

Miért sértő az, hogy b*zi?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs bajom a melegekkel, de nem értem, hogy mi benne az offenzív. Mint a süketbek a süket. Miben más az, mint a siket, ami meg nem sértő? nem akarok senkit megbántani.
2022. aug. 17. 02:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
8%

A számítástechnikának mi köze a liberalizmushoz...?

Én arról beszélek, amit a 18-as válaszoló is írt. "Polkorrekt" cenzúra...

Arról, hogy újra értelmeznek szavakat, újakat találnak ki, miközben meglévő, régi kifejezéseket "szitokszónak" kiáltanak ki. És kezeket a nézeteket KÖTELEZŐVÉ teszik a társadalom számára, holott ennek megítélése nem a politikusoknak vagy a médiának (így ámblok valójában a háttérhatalomnak) a "joga és kiváltsága" kellene, hogy legyen.

Ilyen alapon holnaptól a szék is legyen szitokszó, és használjuk erre a tárgyra a gyvedő kifejezést. Mert ezt most én KITALÁLTAM(!), és szerintem a "szék" sértő, politikailag inkorrekt, és súlyos lelki megalázást jelent ennek az eszköznek...

Nevezzük csak nevén a dolgokat. A zsák az zsák, az eső az eső, a kedvesség az kedvesség. NE TERJESSZÜNK, hanem inkább VESSÜNK VÉGRE GÁTAT egy újabb aljas indokból elkezdett nyelvújításnak!

Le lehet pontozni, nem érdekel, de azért néha nem ártana kicsit a dolgok, események mögé is nézni, hisz az érdemi dolgok sohasem a színfalak előtt, hanem azok mögött játszódnak le. Nyitott szemmel kellene járni, nem zombi módjára...! Emberek vagyunk (lennénk), nem pedig biorobotok...

2022. aug. 18. 06:59
 22/28 anonim ***** válasza:
15%

PC dolog nem “le”bvzizni.

A beszélő szándékát kell figyelembe venni, attól még mert bizonyos szavakat száműz a PC a hétköznapi szókincsből, attól még nem tűnnek el egy csapásra maguk a homofóbok :D Sőt maga az, hogy pejoratívnak címkézték a szót, eszköz arra hogy sértegetésre használhassák - már arra aki elég egyszerű ahhoz hogy megsértődjön.

A sértegető emberek vitorlájából nem a szókincs csonkolásával lehet kifogni a szelet, hanem ha egyszerűen nem sértődünk meg, hiszen nincs min. Magyarán leszrjuk őket.

2022. aug. 18. 08:24
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Tökéletesen egyetértek vele!

(A lepontozott...)

2022. aug. 18. 13:01
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
24-es ezt most miért linkelted be?
2022. aug. 18. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:
12%
#25 talán fáj?
2022. aug. 18. 14:11
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán baromira nem, csak a szándékodra voltam kíváncsi. De így már értem. És egyáltalán nem cserélnék veled életet egy percre sem. Végtelenül keserű életed lehet. De megérdemled.
2022. aug. 18. 14:44
 27/28 anonim ***** válasza:
17%
Te félre értesz engem.
2022. aug. 18. 14:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbikus vagyok és b*zinak hívom magam meg másokra is mondom néha akik haverok 😅🤣 meg sok barátom használja magára. . Persze nem mindannyiunk viseli jól . Legalábbis én egy heterótól nem fogadnám el de a magamfajtától simán ha pl azt mondja hogy te kis b*zi 😅 valószínű azért mert általában ezt a szót haraggal szokták mondani . Sértésként. Viszont ha egy magamfajta mondja azt tudom hogy nem sértésként hanem egy baráti beszólás. 😁
2022. aug. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!