Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az,hogy a melegek többsège a fiatalabbakat rèszesíti előnyben?
Nem olyan bonyolult ez. A fiatalabbak egyszerűen szebbek. Egy fiatalabb test általában vonzóbb, egészségesebb, mint egy idősebb.
De a "hajtás" szerintem túlzás. Inkább álmodozásnak nevezném.
40F
Ezt a kérdést én is sokszor feltettem másoknak mivel én sem értettem, és legtöbben azt válaszolták hogy azért mert:
1.Fiatalok szebbek és vonzóbbak.
2.Többnyire 0 vagy kevés tapasztalattal rendelkeznek, és sok embernek izgató ha ők lehetnek az elsők.
3. Könnyebb őket befolyásolni.
Többnyire ezeket a válaszokat kaptam azoktól akiktől rá kérdeztem erre a kérdésre. Azért sem értem mert engem mindig csak velem egykorú srácok vonzódtak. 20/f
Szerintem ez generáció függő is. Én mondjuk csak a saját korosztályomat preferálom és ez mindig is így volt. Nem kell nekem sem idős, sem nagyon fiatal. Sok fiatal apakomplexusban szenved és pót apát keres magának. Idősebbek meg biztos nem élték ki magukat, aztán manipulálják a naiv, ostoba gyerekeket. Vagy szimplán ők is leragadtak egy gyerek szintjén és nem tudnak felnőni. Abból is akad bőven.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!