Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom és bizonytalan vagyok. Tanácsokat kérnék! Miért nem tud egy ember érzelmileg megnyílni?
Megismertem 2 hónapja egy srácot, azóta rengeteg időt töltöttünk együtt, már le is feküdtünk rengetegszer.
Én uni-aktív vagyok, ő pedig uni-passzív. Az ágyban minden rendben, egészen összeszoktunk, már majdnem minden nap együtt alszunk, együtt ébredünk, de érzelmileg nem igazán nyílik meg nekem. Én képes vagyok, ő nem igazán. Csak tettekkel, azt is az ágyban tudja csak kifejezni. Szavakkal nem. Szex után gyakrabban csinálja azt, hogy fogja a telefonját az orgazmus után és elkezd játszani. Már nem bújunk össze, nem ölelget-simogat, nem bújik, nem kedveskedik már annyit.
Az, hogy lenne-e valakije? Nem tudom. Mindig kielégülten megy el otthonról, van, hogy a boltba is, az ő kezdeményezésére is.
Nem tudom hogyan tovább....
26/F aktív HU
23/F passzív PL
Nem egy nyelvet beszélünk, azt még elfelejtettem hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!