Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt bántott meg ennyire? :/
26 èves passzív meleg vagyok, teljesen inaktív vagyok az ágyban.
Rövid ideig áll ameddig cumizok meg nyalnak, dugás közben már teljesen lankadt vagyok. Legtöbbször dugás közben èlvezem el lankadtan, nem szeretem, ha szopnak.
Tegnap 2. alkalommal feküdtem le egy sráccal, nagyon jó volt vele, de az aktus után megjegyezte, hogy nagyon ninca rendben, hogy a farkam semmire se jó.
Ezzel nagyon megbántott, hogyan bírkózzam meg vele?
Ezek után talizzak mèg vele?
Hogy mondjam meg neki, hogy nekem ez így teljesen jó, ne bántson ezzel?
Teljesen normális vagy
Ultra passzív vagy ha a passzív megfogalmazás nem elég neki talán azt megérti.
Az én párom is ilyen és eddigi mindenki ilyen volt mint te én ezt szeretem,ful aktív vagyok.
Egy aktív ne is akarja a passzív farkát!
Valószínű ő Uni aktí, vagy Uni, így ti nem stimmeltek ösze.
Ne haragudj, de ekkora hülyeséget is rég olvastam, mint a 2-es válasz.
Egy aktív ne akarja a passzív farkát, aki akarja az már uni? Még jó hogy az én kapcsolataim nem a te szabályaidra épülnek. Nem gondolom magam uninak, mert nem szeretném (nem is vágyok rá) ha dugnák a seggemmet. De én mindent akarok és csinálok is az együttlétek során, mert az a normális. Egy segg, meg egy twink test az nem elég, bocsásd meg nekem. Én aktívként szeretek mindent csinálni, nem csak nyalni, dugni. Szopok sokáig, nyelem is a spermát, nyalom és fogdosom a partner testét mindenhol, csókolózunk. Kölcsönösen is elvárom/élvezem ezeket, kivéve a dugást.
Tényleg keress akkor olyat akkor, akinek ez nem kell. Rakd oda a feneked, és túl vagytok rajta. Én szintén ennél többre vágyok egy aktusnál. Legalább őszinte volt veled, és ennyi, értékeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!