Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? Annyira cikinek érzem.
Végre sikerült összejönnöm egy csodálatos lánnyal, és kezd komolyodni a kapcsolatunk...
Ami fantasztikus, de még ismerkedésünk kezdetén (egy ismerősöm születésnapján találkoztunk először, utána pedig neten beszélgettünk) azt mondtam neki, hogy voltam már együtt nővel. Ami hazugság, de berezeltem és azt gondoltam, hogy úgy se lesz az egészből semmi...de most lett és nagyon bánt a dolog, hogy hazudtam neki ebben! Elmondjam neki? Mert gondolom észre fogja venni, hogy bénázok idegességemben. Ti hogyan reagálnátok a helyében?
Szakítani nem hiszem, hogy fog ilyenért, bár nem tudom...
20L, az említett barátnő pedig 24.
Egy bizalmas pillanatban: “figyelj, az igazsag az hogy ismerkedesunk elejen azt mondtam, voltam novel...csak nagyon zavarban voltam es feltem mit szolnal ha azt mondom nem...azota is gyotor, hogy nem mondtam igazat neked, ne haragudj”.
Ha erre megsertodik, az ot minositi....te meg tanuld meg, ha hazudsz magadat kevered szarba.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy hazudni nem szép dolog és én sem szeretem az ilyesmit, de még az ismerkedésünk elején kérdezett rá (chatben+ő amint kiderült elég tapasztalt és bevállalós e terén),szóval nagyon meglepett a kérdése, és mivel nem akartam beégni előtte elejtettem egy kis hazugságot. Aminek most megihatom a levét...
De hétvégén színt vallok! Remélem jól fogadja majd.
Őszintén remélem, hogy jól fogadja.
Hogy is szokták mondani?
Kéz- és lábtörést!!
Nem kell bevallani a teljes igazsàgot... ha majd úgy adódik akkor mond,hogy nem jutottatok sokáig.
Sex nem volt csak simi,meg csók.
Vagy csürd csavard addig amig végül valhogy kisül,hogy nemis igaz a sztori de addigra már ugysem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!