Kemény dudor kb. borsószem nagyságú van a végbél nyílásom előtt és a herém között, mi lehet? Hova menjek vele? Hova tartozik a kórházban? Nagyon cikinek érzem hogy mondjam el orvosnak, meg fog vizsgálni? Próbáltam kinyomni de semmi.
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 23:17
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem zsírcsomó. Leírásod alapján legalábbis. Ártalmatlan, de ha zavar, akkor sebészetre menj vele.
Elhiszem, hogy ciki, de ha meg akarsz szabadulni tőle, akkor orvos. Járóbeteg-rendelésre menj.
Azt nem írtad, hogy hirtelen alakult ki, vagy régóta ott van?
3/3 anonim válasza:
Fáj is?
Egyébként nem ciki, nyugi! Az orvosok sok mindent láttak már, nem fogsz nekik meglepetést okozni. :)
Inkább "feleslegesen" menj, minthogy elhallgasd, és bármi komoly bajod legyen később (ezt most általánosságban írtam)
Az lenne a ciki, ha havonta járkálnál a nemibeteg gondozóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!