Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mièrt van bennem a vágy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van bennem a vágy hogy a meglévő szexhaver mellé újat is keressek?

Figyelt kérdés
Miért nem elég ha van egy?

2021. máj. 29. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Talán hosszú ideje vagytok együtt, kissé megunhattad és kell az új. Az mindig izgibb.
2021. máj. 29. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is mindig így van. Izgat az újat meghódítani. Meg hogy megkaphatnám-e.
2021. máj. 29. 10:41
 3/6 Flan ***** válasza:
77%
Szexhaver? Ez nagyon fura.Hova fajul az emberi kapcsolat? Hogyan lehet eddig eljutni?
2021. máj. 29. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Gondolom te kedves 3. Csak kapcsolatban szexelsz. Tuti… mert te egy szent ember vagy… De talán ha olyan értelmes vagy mint hiszed akkor nem ítélkezel majd. Na és főleg nem szólsz bele ha nem érted…
2021. máj. 29. 23:13
 5/6 Flan ***** válasza:
82%
Igen.Csak egy emberrel szexelek.A párommal.Nem tudom milyen közegben kell forogni ahoz,hogy több férfival szexeljek? Igaz,nem is keresgélek,mert ő minden vágyam kielégíti.Nem vagyok szent,csak hűséges.És azt sem szeretném,ha prédaként,vagy csak egy szexpartnereként kezelne bármelyik férfi is.Én ennél többre tartom magam.
2021. máj. 30. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Hát, pedig eléggé álszenteskedsz... Van, aki nem igényel párkapcsolatot, csak szexet és barátságot. Nem olyan nehéz ezt elfogadni. Ez nem hűség kérdése, a hűség párkapcsolatban definiált fogalom...
2021. jún. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!