Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan tudjam, hogy romantikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy romantikus párkapcsolatot akar és nem szexhavert?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tartósra keres. Állítása szerint romantikus párkapcsolatra.

Viszont amikor épp nem találkozunk napokon nem keres. Viszont amikor együttvagyunk, akkor elmegyünk sétálni. Megiszunk egy kávét, eszünk sütit. Kiülünk a napra stb.

Amikor leül mellém bújik, vágyik arra, hogy megcsókoljam és arra is, hogy átöleljük egymást.

Viszont volt, hogy a kocsiban a sliccemben matatott. Vagy épp a fenekem simogatta.

2021. márc. 29. 19:06
A kérdező szavazást indított:
A leírás alapján inkább SZEXHAVERt keres.
A leírás alapján inkább PÁRKAPCSOLATot keres.
Ez még így bizonytalan.
25 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

"Viszont volt, hogy a kocsiban a sliccemben matatott. Vagy épp a fenekem simogatta."

És? Akkor én meg visszakérdezek, hogy benned semmi szexualitás, szexuális vágy nincs?

2021. márc. 29. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:

De bennem is van. Mondta, hogy egy kicsit kanos lett.

De utána mikor jeleztem, hogy most nincs szex, akkor befejezte. Szóval megérti ha nem.

Csak kicsit korainak éreztem a második találkozón máris így egymáshoz érni.

2021. márc. 29. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Vannak jelek: pl. szeret smárolni, ölelkezni, üljünk be dumálni, kv-zni, stb az nekem sokszor már nem fér bele a szexhaverságba
2021. márc. 30. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ne feküdj le vele 1 két hónapig randizzatok sex nélkűl
2021. ápr. 9. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!