Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnak sokan barátokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak sokan barátokat, meleg barátokat szerezni Pesten?

Figyelt kérdés

Követek pár meleget instán, akiknek nagyon sok meleg baratjuk van, ossze is jarnak bulizni, kirandulni.

Parom nem az a nagyon kimozdulós típus, de engem már kezd zavarni, hogy soha nem találkozunk senkivel, mindenhova együtt megyünk csak, de nem vagyunk része semmilyen baráti körnek.

Akinek vannak meleg barátai, benne van ilyen körökben, hogyan ismerkedtetek meg, találkoztatok?

Párom 25 én 30 vagyok, sajnos a régebbi barátaim lekoptak, nem igazán van senki.

ma 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Barcsizhatunk
ma 01:13
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Én is benne lennék ilyen barátkozásban :)

Jó lenne néha beszélgetni meg elmenni programra. :)

ma 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem voltak olyan időszakok az életemben, amikor kifejezetten azért használtam társkereső appokat, hogy barátkozzak. Összességében nem mondanám hiper szuper sikeresnek, de vannak azért páran akik megmaradtak mint haverok. De ismerősöktől többször hallottam már olyat is hogy van akinek egy kalandból lett barátság. Esetetekben ezek mondjuk nem segítenek most. Meg lehet még próbálkozni talán a Why Not-tal, vannak kedves és nyitott arcok, ha ketten elmentek biztos lesz olyan, akivel majd tudtok dumálni. :)
ma 08:16
 4/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ne kövess olyan embereket közösségi médiában, akiknek a posztjai miatt kevesebbnek érzed magad. Egy időben én is irigykedve néztem ezeket a nagy meleg baráti társaságokat Instagramon. Aztán volt szerencsém megismerni pár arcot ezekből a klikkekből. Betekintést nyertem, hogy hogyan is működnek ezek a társaságok. A valóság kiábrándító volt. Olyan baráti társaságot keress, ahol nem egymás klónjai külsőre az emberek, és nem pakolják ki állandóan ha együtt lógnak. Akkor talán igaz barátokat szerzel, nem ilyen kamu drámakirálynőket.
ma 08:56
 5/6 A kérdező kommentje:
4) milyenek voltak ezek az emberek, csak kiváncsiságból? Olyat is ismerek akik heti kétszer is elmennek a why notba, aztán az Aleterben bukiznak hajnalig félmeztelenül. Na tőlem ez teljesen távol áll. Voltam már rendes meleg buliban, messze jobb volt mint az Alter. Meg hát egy fajta típus megy oda szerintem
ma 09:46
 6/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tipik circuit queen kategória. Abból áll az élet, hogy gyúrnak, buliznak, drogoznak és kúrnak. A párok összevissza csalják egymást, a barátok marják egymást, nem számíthatnak egymásra, ha valaki nehéz helyzetbe került, és szörnyen pletykásak. Aztán persze a kirakatban teljesen mást mutatnak, nagy láv meg szeretet. Mindenki szép, sikeres és doldog.
ma 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!