Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúként hogy lehetne más fiú barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 23:58
1/13 anonim válasza:
Itt például. Sok barátot szereztem levelezgetésekből. 20/f
2/13 anonim válasza:
Társkereső? Tinder/Badoo? Esetleg Instagram? :)
3/13 anonim válasza:
Tinderen lehet néha 1-2 embert megismerni mint barát, fórumok és társai is opció
4/13 A kérdező kommentje:
nem pasira gondolok hanem barátra :)
2021. dec. 26. 00:08
5/13 anonim válasza:
Kérdező simán meg lehet ismerni barátokat is ezeken a helyeken, akármennyire is furának tűnik, egy csomó meleg szeretne más meleg barátokat.
6/13 anonim válasza:
Nekem itt lett egy meleg barstom, de egy reszeg esten ravett h lecumizzam szoval ez benne lehet
7/13 anonim válasza:
Nekem pl írhatsz nyugodtan ha van kedved beszélgetni
8/13 anonim válasza:
Tapasztalat, hogy melegek között "csak" barátság nem nagyon van. Előbb-utóbb az egyik rá akar mászni a másikra.
Először csak kis simogatás,aztán jön a többi...
9/13 A kérdező kommentje:
nem pont a melegekre gondoltam :(
2021. dec. 26. 14:48
10/13 anonim válasza:
Hát ha nem csak meleg barátokat keresel, akkor pont ugyanúgy mint lány barátokat. Beszélgettek, ha vannak közös érdeklődési körök akkor az segít.
Ha nem vagy komplett antiszociális akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!