Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell fiú barátokat szerezni ?
Figyelt kérdés
Szeretnék barátokat akik elhívnak buliba, ilyesmi. Meg azt vettem észre, hogy a lány barátaim többsége pletykás, amit én ki nem bírok állni!
Meg szeretnék egy kicsit férfiasodni is, igaz hogy meleg vagyok, ugyanakkor jó lenne fiúkkal is barátkozni.
Előre is köszönöm a tippeket!
ápr. 14. 18:12
1/12 anonim válasza:
Kort jelölhettél volna meg, hogy milyen korosztályban keresel.
3/12 anonim válasza:
Igen....kört nem ártott volna megjelölnöd.mielőtt beköszönnek apud kortársai
4/12 anonim válasza:
Ha a pletykálkodás (és a szarkeverés) zavar, akkor ne meleg barátot keress. Biszex a jó választás: férfias, heterós viselkedés, de szereti a f@szt.
5/12 anonim válasza:
Szórakozóhelyen beszélgess, hívj meg egy szimpi srácot italra és beszélgessetek mindenről.
6/12 anonim válasza:
Hetero baratokat akarsz azok csak a nokrol, kocsikrol, focirol tudnak beszelgetni
7/12 anonim válasza:
Meleg helyekre ? Afrikába ? Oda inkább ne ! Nem beszélve az ottani miliciákról.. ki tudja kiknek az emberei..
9/12 anonim válasza:
Nehéz erre tippeket adni az életkörülményeid ismerete nélkül. Nem mindegy, merre élsz, milyen korosztállyal barátkoznál, stb. De biztosan akad itt is néhány fiú, aki szívesen barátkozna, megismerkedne veled.
10/12 anonim válasza:
En is mindig meleg baratokat kerestem aztan az osszes csak bekevert, keresztbe tett, ugyhogy…:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!