Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során meg szoktátok beszélni a szexuális vágyaitokat, szerepeket?
Figyelt kérdés
Pl. te passzív/aktív vagy, szeretsz domináns lenni, vagy inkább nem, szereted ha irányítanak, vagy valami fétis, amit nagyon szeretsz és igényelsz? Vagy ezek majd csak később jönnek elő?2022. jún. 29. 19:23
1/9 anonim válasza:
Ezt mindig megbeszéljük az ismerkedés alatt
2/9 anonim válasza:
Mindig mindenkivel,aki potenciális "jelölt" volt, átbeszéltem, és sokszor ezért nem lett folytatás,mert eltérő érdeklődés volt.Nem a szerepekben, mert aktív voltam mindig.
De pl a dominanciát,vagy a perverzkedést nem szeretem.Viszont a csókot igen, ezt viszont mások nem akarták.
És csak olyannal érdemes folytatni, akivel okés minden. De még így is előjöhet menet közben olyan, ami problémás.
3/9 anonim válasza:
Ezt én ismerkedés alatt visszataszítónak tartom. Nőként ez már nyilvánvalóvá teszi, hogy a szex az elsődleges a másiknak. Ráadásul ha azt mondom azt szeretem hogy ... az nem jelenti azt hogy mindenkivel azt szeretem, mert mindenki másképp csinálja. Tehát ami az egyikkel jó, az nem jelenti azt, hogy a másikkal is az lesz. Felesleges, és visszataszító dolog ismerkedés alatt, első közös szex előtt erről beszélni. Utána oké, de előtte minek?
4/9 anonim válasza:
Ha a másik érdeklődik, akkor mindig elmondom. De néha engem is érdekel ez, szóval fel is hozom akár. Szerintem izgalmas megbeszélni ezeket. Mivel uni vagyok, és fetisek terén is nyitott (egy értelmes határig), ezért nem is nagyon tudnak ezzel negatív benyomást tenni rám.
5/9 anonim válasza:
Nem ezzel szoktam kezdeni, csak késöbb hozom fel, akkor amikor már többet megtudtam róla. Persze kicsit félve szoktam, nehogy azt gondolja hogy csak a szexre hajtok. De ezt is meg kell beszélni, mert ez is része a kapcsolatnak.
6/9 anonim válasza:
A 2-es vagyok, azt kifelejtettem,hogy csak kapcsolat miatt ismerkedtem mindig. Alkalmizás nem érdekelt sosem.
7/9 anonim válasza:
Mivel ezen is elcsúszhat egy kapcsolat (sajnos), ha komolyabb céllal ismerkedsz, egy idő után erről is szót kell ejteni. De az elején visszás lenne...
8/9 anonim válasza:
7-es: pont hogy az elején kell tisztázni, hogy ki miben lenne benne! Minek ismerkedjek napokig/hetekig olyasvalakivel, akiről kiderülne, hogy szex terén erre vagy arra nem hajlandó (ami nekem fontos lenne)?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, szerintem is fontos, és afelé hajlok, hogy még az elején diszkréten meg kell beszélni. De én sem akarom, hogy azt gondolják rólam, csak a szex, vagy elsősorban a szex érdekel. Kicsit ódzkodok felhozni ezt a témát elsőként (ha valakiről nem vagyok biztos, mit szeret), de a szexualitás is fontos része a kapcsolatnak szerintem. Mondjuk e téren nem vagyok tapasztalt és nem vagyok magabiztos, de nekem is vannak elképzeléseim, vágyaim. Az, hogy ki az aktív és passzív, szerintem alap. Én próbálok rá utalni társkeresőn, akár egy lefelé mutató nyíllal, vagy Romeon ki is lehet írni a profilban. De extra dolgokat ráérünk megbeszélni szerintem. Bár alapvetően nyitott vagyok rá, de az elején furcsa lenne, mert nem a fétisei érdekelnek elsősorban. Méreteket sosem szoktam kérdezni, az számít a legkevésbé nekem
2022. júl. 6. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!