Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Orális szex során akit szopnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex során akit szopnak neki mit kellene csinálni?

Figyelt kérdés
Símogatni a másik fejét, verni a farkát?
2022. jan. 5. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd.
2022. jan. 5. 09:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Élvezni simogatni a másik fejét, ha engedi akkor néha-néha ráhúzni a fejét
2022. jan. 5. 09:45
 3/12 steven95 ***** válasza:
93%
...Vagy akár gondold kiegyenlített játszmának, hogy Te viszonzásul újra és újra kitöltöd a száját amire annyira vágyik, így mást nem kell tenned, ne görcsölj. Persze a fejsimogatás/hajturkálás, kéz a kézben, ill. egymás szemébe nézés bensőségesebbé és mélyebb intim pillanattá varázsolja a dolgokat. :)
2022. jan. 5. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
élvezni
2022. jan. 5. 12:57
 5/12 Gaben32 ***** válasza:
100%
Rahuzni a fejet
2022. jan. 5. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ellazulni és élvezni.

Esetleg kicsit irányítani, akár kézzel akkár szavakkal.

Jelezni, hogy jól csinálja, és hogy élvezed.

A végén is szólni, hogy el fogsz sűlni.

2022. jan. 5. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlókkal kezdtem volna, mint az előző. Előre jó megbeszélni, amit írt az előző, hogy akarja-e, hogy szólj, mielőtt elsülsz. Ezek tényleg jól jönnek! Szoptam már olyat, aki mint egy db fa, csak feküdt, némán. Úgy kellett faggatnom olykor, hogy jó-e neki. Ezt nem élvezem (annak ellenére, h mindig azt válaszolta: élvezi).

Én azt élvezem, ha érzékelem direktben, hogy örömet okozok a partnernek, élvez, lihet, nyögdécsel. Persze nem megjátszva, nem rájátszva. Akivel kialakul a bizalom, hogy leszophassam, szeretem, ha simogatja a közben a fejem, érzéssel.

Viszont a legfontosabb, hogy a te konkrét partnereddel előre beszéld meg, hogy ő mire vágyik, és egyeztessétek. És legyetek ezen belül spontának, és őszinték.

2022. jan. 5. 19:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szexben nincs ilyen, hogy mit kéne csinálni, ez nem egy munkahelyi feladat. Azt kell csinálni ami az adott szituban és az adott partnerrel a legjobban esik neked és neki. Meg lehetőleg gyakran mást, hogy változatos legyen, ebben néha benne van az is, hoy semmit. De szabálykönyv és rögzített tennivaló nincs!
2022. jan. 6. 01:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem ezen a kérdésen görcsölni, jön az magától.

Én simogatni szoktam, póztól függően éppen ahol érem, van amikor csak élvezem és nem csinálok semmit, van amikor kicsit irányítok. Nem kell túl gondolni. Kérdezz rá neki hogy jo és kész.

2022. jan. 7. 00:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
élvezz nagyot
2022. jan. 7. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!