Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex során akit szopnak neki mit kellene csinálni?
Ellazulni és élvezni.
Esetleg kicsit irányítani, akár kézzel akkár szavakkal.
Jelezni, hogy jól csinálja, és hogy élvezed.
A végén is szólni, hogy el fogsz sűlni.
Hasonlókkal kezdtem volna, mint az előző. Előre jó megbeszélni, amit írt az előző, hogy akarja-e, hogy szólj, mielőtt elsülsz. Ezek tényleg jól jönnek! Szoptam már olyat, aki mint egy db fa, csak feküdt, némán. Úgy kellett faggatnom olykor, hogy jó-e neki. Ezt nem élvezem (annak ellenére, h mindig azt válaszolta: élvezi).
Én azt élvezem, ha érzékelem direktben, hogy örömet okozok a partnernek, élvez, lihet, nyögdécsel. Persze nem megjátszva, nem rájátszva. Akivel kialakul a bizalom, hogy leszophassam, szeretem, ha simogatja a közben a fejem, érzéssel.
Viszont a legfontosabb, hogy a te konkrét partnereddel előre beszéld meg, hogy ő mire vágyik, és egyeztessétek. És legyetek ezen belül spontának, és őszinték.
Először is nem ezen a kérdésen görcsölni, jön az magától.
Én simogatni szoktam, póztól függően éppen ahol érem, van amikor csak élvezem és nem csinálok semmit, van amikor kicsit irányítok. Nem kell túl gondolni. Kérdezz rá neki hogy jo és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!