Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legromantikusabb dolog, amit a párod tett (adott) a kapcsolatotok során?
Első karácsonyra egy kis képekkel illusztrált, saját kezűleg írt mini-könyvet készített, amiben 40 pontban szedte össze,amiért szeret...
Mikor átadta, a könnyeimtől alig tudtam elolvasni...
Egyik legszebb emlékem ebből - a már véget ért - kapcsolatból !
Első vok.
Ne irigyeld,mert amilyen szép volt az eleje, olyan szomorú és megalázó lett a vége :(
Akkor is könnyeztem,csak nem a meghatottságtól..sajnos.
Egyébként Rómeós ismeretség volt,első találkozáson már egy pár voltunk...
Nagyon egybeforrtunk az együtt töltött 9 év alatt, ezért volt talán nehéz elfogadni a szakítását (látva és ismerve a leendő párját is)...
Egy sms-re is képes volt átautózni a fél országon, hogy hazahozzon, én meg igyekeztem, ha tudtam, valami kellemes programot kapcsolni az utazáshoz.
Nekem a legjobban az esett, bár már nem voltunk együtt, hogy mikor karamboloztam, s nyilvánvalóan nem voltam még magamnál, ő két országot átszelve megjelent hirtelen a kórházi ágyamnál.
Arra emlékszem csak, hogy a végén lekísért cigizni és vissza is vitt a "félintenzív" osztályra.
Előtte és utána csak rosszabb emlékeim vannak, de a kérdező fényképes ajándéka egy remek ötletet adott az esetleges következő társamnak - köszi! ;-)
Mindenki másnak: szívesen ismerkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!