Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legromantikusabb dolog, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legromantikusabb dolog, amit a párod tett (adott) a kapcsolatotok során?

Figyelt kérdés
kategória!
2022. ápr. 24. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Első karácsonyra egy kis képekkel illusztrált, saját kezűleg írt mini-könyvet készített, amiben 40 pontban szedte össze,amiért szeret...

Mikor átadta, a könnyeimtől alig tudtam elolvasni...

Egyik legszebb emlékem ebből - a már véget ért - kapcsolatból !

2022. ápr. 24. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első! Őszintén eléggé irigyellek, hol a fenébe lehet ismerkedni ilyesfajta emberekkel? :D
2022. ápr. 24. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első vok.

Ne irigyeld,mert amilyen szép volt az eleje, olyan szomorú és megalázó lett a vége :(

Akkor is könnyeztem,csak nem a meghatottságtól..sajnos.

Egyébként Rómeós ismeretség volt,első találkozáson már egy pár voltunk...

2022. ápr. 24. 18:04
 4/5 Béla211 ***** válasza:
100%
Ez lehet nem igazán romantikus ,de a leg meg indítóbb volt nekem mikor először láttam sírni mikor tudatosult benne ,hogy betegség miatt elveszíthet. Addig nem láttam sírni soha. Pedig akkor már 5 éve voltunk együtt.
2022. ápr. 25. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egybeforrtunk az együtt töltött 9 év alatt, ezért volt talán nehéz elfogadni a szakítását (látva és ismerve a leendő párját is)...

Egy sms-re is képes volt átautózni a fél országon, hogy hazahozzon, én meg igyekeztem, ha tudtam, valami kellemes programot kapcsolni az utazáshoz.

Nekem a legjobban az esett, bár már nem voltunk együtt, hogy mikor karamboloztam, s nyilvánvalóan nem voltam még magamnál, ő két országot átszelve megjelent hirtelen a kórházi ágyamnál.

Arra emlékszem csak, hogy a végén lekísért cigizni és vissza is vitt a "félintenzív" osztályra.

Előtte és utána csak rosszabb emlékeim vannak, de a kérdező fényképes ajándéka egy remek ötletet adott az esetleges következő társamnak - köszi! ;-)

Mindenki másnak: szívesen ismerkedem.

2022. ápr. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!