Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kalandjaitok voltak osztalykirandulas vagy kozepsulis taborozas soran?
Figyelt kérdés
Milyen kalandjaitok voltak? Hetero fiuk is reszt vettek benne? Szerintetek hogyan lehet ilyet kezdemenyezni?2022. febr. 5. 14:12
1/28 anonim válasza:
Recskaverseny a szobában és a zuhanyzóban
2/28 anonim válasza:
Az egyik osztálytársammal összedörgöltük a fenekünket. Bár ez inkább csak ilyen poén volt. Én vevő lettem volna többre is, de nem mertem kezdeményezni a dolgot.
3/28 anonim válasza:
Ez nálunk is volt, amit az első válaszoló írt, és az egyik fiú kezdeményezte.
4/28 anonim válasza:
Mázlisták, én egyik osztálytársaméra nagyon kíváncsi voltam mindig, de sosem láthattam. :D
5/28 A kérdező kommentje:
En is orulnek ha tortenne ilyen csak en sem tudom hogyan lehetne kezdemenyezni :D
2022. febr. 5. 14:27
6/28 anonim válasza:
Ilyen táborokban, meg osztálykirándulásokon semmi, szerintem nem szokták itt megkockáztatni az emberek.
Nyári táborban, ahol máshonnan is vannak már volt kalandom 😃
7/28 anonim válasza:
Közös verés volt 4en akikkel egy szobába voltunk, ittunk, össze mértük, és versenyeztünk hogy ki élvez el hamarabb
8/28 anonim válasza:
Összehasonlítottuk mereven, megfogtuk és vertük egymásét. Az utolsó este pedig 69eztünk és volt egy uni-szex. Ez nyári táborban volt.
9/28 anonim válasza:
Volt egy uni-szex??? Az miféle történés? Eddig azt hittem, hogy férfiak és nők által egyaránt viselhető ruhát, használható tárgyat (például illatszert, krémet) jelent.
10/28 anonim válasza:
Közös hokizás volt.Egyszerű,dumálni kell szexről,aztán ha feláll akkor megkérdezni hogy neki is?Majd a madzturbálást szóva hozni és hogy most is ezt kellene mert nagyunk felizgultál.Nálam így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!