Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kalandjaitok voltak osztalykirandulas vagy kozepsulis taborozas soran?
Kivertük mi is négyen a szobában és lámpánál mert mindegyikünk kíváncsi volt kinek milyen meg mennyi cucc jön!
Kezdeményezés az szex téma volt,maszturbálás,szégyellősség.
Nem rosszallásképpen mondom, de akkor mi voltunk a "jófiúk": csak fiú koleszben minden ilyen 'élmény' nélkül megúszni ez már szinte dicsőség! :-D
Mellesleg meleg vagyok én is, de nem kezdeményeztem senkinél gimi alatt.
Jó, ha tudjátok.
"Az infektológus szerint egyelőre kicsi az esély arra, hogy a majomhimlő a koronavírushoz hasonló járványt fog eredményezni, de nem árt figyelni a vírusra, mivel a legtöbb országban – például a portugáloknál és a spanyoloknál – még mindig nem tudják, hogy melyik páciens vihette be az országba a vírust.
Az esetek többségében a beteg homoszexuális, de már olyan érintettet is találtak, aki nem az
– hívta fel a figyelmet Szlávik János. Az infektológus főorvos azt is elmondta, hogy a majomhimlő – a feketehimlőhöz hasonlóan – egy hosszú, akár 21 napos lappangási idővel kezdődik, és ezt követik a tünetek (láz, izomfájdalom, fejfájás, hátfájás, kimerültség). Különbség a fektehimlőhöz képest, hogy ennél a betegségnél a nyirokcsomó is megduzzad, valamint bárányhimlőszerű kiütések jelentkeznek először az arcon, majd az egész testen is. A kiütésekből hólyagok lesznek, amelyek elgennyesednek, végül kipukkadnak."
11.-edikben osztálykiránduláson osztálytársam bevallotta nekem hogy meleg, én bi vagyok de én se hirdettem
annyira felizgultunk mindketten hogy kiderült, hogy este együtt mentünk zuhanyozni, és csak annyit mondok nem csak a víz folyt mindenhonnan rólunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!