Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan adhatom diszkréten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatom diszkréten valakinek a tudtára egy beszélgetés során hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy hogyan mondhatnám el visszafogottan másoknak azt hogy meleg vagyok, akár társaságban, akár csak kettesben. Eddig próbálkoztam a mondandómba beleszőni meleg helyek nevét és hogy oda járok, de nem tudom hogy ez mennyire "jó".

Ti milyen tanácsot tudnátok adni, hogyan adhatom valakinek diszkréten és visszafogottan a tudtára hogy meleg vagyok, akár azt is megkérdezni hogy ő az-e, úgy hogy nem nyersen azt a mondatot teszem fel hogy "Én meleg vagyok, és te?"?

Segítő válaszaitokat köszönöm!

2021. szept. 2. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Miért érzed kényszernek h közöld?
2021. szept. 2. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Valószínűleg személyesen próbál ismerkedni a kérdező. Ezt csak úgy utcán, nem ajánlom. Sokan megjárták már, hogy kifogtak egy kevésbé toleráns alakot.

Ha mindenképp szeretnéd, akkor nem is tudom, nincs jó megoldás erre. A meleg helyek emlegetése nem rossz, de direkt is megmondhatod neki. Egyszer láttam itt egy kérdést, ami még jó lehet. Már nem tudom, hogy pontosan hogy volt, de beállította, hogy pittyenjen egyet valamelyik meleg társkereső oldal, vagyis beállította azt a hangot, hogy letudja játszani. :D

2021. szept. 2. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már....

Elég ha úgy nézel.

Engem egyszer a vonaton stirolt egy fickó.

Egyből rájöttem mi a szitu, ahogy rajtam felejtette a szemét.

2021. szept. 2. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Sajna sose akartak így felszedni…
2021. szept. 2. 15:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Személyesen szeretek emberekkel ismerkedni, online olyan... mankós.

Az olyanok hogy elég ha ránézek a másikra nálam sajnos valamiért nem működik, sajnos nincs a homlokomra írva hogy meleg vagyok. :/

Ha meg ugyebár mindketten eljátsszuk hogy heterók vagyunk és úgy viszonyulunk a másikhoz, úgy nehéz két meleg embernek ismerkednie.

2021. szept. 2. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a kormány homofób politikájáról, a Prideról, ha lányokról van szó, akkor pl. nem érdekelnek, nem volt velük kapcsolatod. pl
2021. szept. 3. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

Fél órája, jó hangulatban beszélgettek, éppen a világ gazdasági helyzetét kapargatjátok felületesen, és húztok párhuzamot a jelenlegi aktuálpolitikai irányzatok váltakozásával összefüggésben. Természetesen a hangulat jó, tisztelettudóan, személyeskedés nélkül a másikat végighallgatva tudtok vitázni, majd a jelenlegi Afghanisztáni helyzetet elemezve, elhinted, hogy: "amúgy bµzi vagyok és tetszik a mosolyod"

Én valahogy így tervezném.

2021. szept. 5. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azon gondolkodom, hogyan közöljem másokkal, hogy a pacalt úgy szeretem, ha jól ragad a zsíros szaftja a számon.

Pont ennyire nem volnék kíváncsi mások szexuális irányultságára...

2021. nov. 8. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
17%
Mondd azt egy sracnak aki tetszik hogy hu de jo az a csaj te cumiztatnad en dugnam aztan cserélnénk
2022. jan. 13. 16:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült azóta?
2022. jan. 13. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!