Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bunkóság lenne, ha megmondanám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne, ha megmondanám neki, hogy nagyon rossz volt vele a szex?

Figyelt kérdés
18/f vagyok és elkezdtem ismerkedni egy pasival(18/f) és eddig egyszer lefeküdtünk, de egyáltalán nem élveztem, ráadásul a farka is kicsi volt.. holnap tudunk legközelebb találkozni, de szerintem már nincs rá szükség. Kétszer már lemondtam a találkozót, most is le akartam, de láttam rajta, hogy már múltkor sem hitte el, hogy nem érek rá, de közben meg nem akarom ezzel megbántani, nem tudom, hogyan közelítsem meg ezt a témát.. alapjárton nagyom érzékeny srác, mondta, hogy régan voltak öngyilkossági gondolatai is, meg vagdosta is magát, szóval nem tudom, mennyire viselné jól, ha ezt így közölném vele.
ma 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lenne az
ma 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Nem bunkóság megmondani, de lehet bunkó módon is megmondani.

Ha azt mondod, hogy "nem volt jó és nem szeretnék veled többet találkozni", az nem bunkó, tömör és igaz.

Ha ez után vagdossa magát, az legyen az ő baja.

ma 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdező tetszik amúgy a srác? Csak azért akarsz vele szakítani mert ügyetlen volt? és a varázspálcáját sem tudja használni?

Ha tetszik és "csak" az a bajod, hogy bénázott akkor ezt mond meg neki és segítsd, hogy mi az ami most jó neked és mi az amit próbáljon meg máshogy.

Az, hogy mindenféle átlátszó kamuval mondod le és elhallgatod a valóságot az igazán rossz és szerintem helytelen is.

So - ha tetszik akkor ragad meg (akár a tökénél fogva is ;)) és vezesd!

Ha meg nem tetszik akkor mond meg egyenesen, hogy kiszerettél belőle és legyen ennek itt és most vége.

Egyszer mindenki volt kezdő - édes Istenem!!!! - ha erre Én is visszagondolok... :D :D

Sok sikert!!!

ma 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!