Mit gondoltok arról, ha egy anyuka 3 éjszakára magára hagyja a 1,5 és 6 éves gyerekeit? Ha barátnőtök lenne, beszélnétek vele, megmondanátok neki hogy ez rossz és gondolja meg magát?
Mondjuk mert a gyerekeknek hiányozni fog az anyjuk?
Egyébként azt mondja, neki is hiányozni fognak ők, de akkor is vágyik rá hogy kicsit kipihenje magát.
Nem lesznek egyedül, hanem az apjukkal. A kettő nem ugyanaz.
Egyedül hagyás az veszélyeztetés, ha apával hagyja az normális.
Semmi bajuk nem lesz, főleg ha apa nem most látja először a gyerekeket, hanem eddig is közösen látták el a feladatokat.
Magára hagyja, és apával hagyja - ez két különböző fogalom.
Ha az apa jó apa, úgy értem, tud velük szépen bánni, odafigyel rájuk, akkor szerintem semmi gond nincs.
Ismerősöm kórházban volt 2 hétig, apuka 3 kisgyerekre vigyázott, tudom, az más, mert az kényszerhelyzet, itt viszont visszakapnak egy kipihent anyukát.
Jobban tennéd, ha nem szólnál bele!
Már miért okozna lelki törést a gyerekeknek, hogy anyuka nélkülük is jól alakarja érezni magát? Ennek kellene a normálisnak lennie.
Én leépítenélek a barátnői listámról, ha a tudomásomra jutna, hogy ezen a szinten állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!