Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek mivel nyűgözik le ismerkedés során a másikat? Mivel szoktak imponálni?
Arra gondolok, hogy sok heteró fiú pl. eljár kondizni hogy izmos legyen, amint lehet jogsit szerez és autót szeretne, virágot visz a lánynak, elviszi randizni (lehetőleg saját kocsival) és ott ő fizet. És így veszik le általában a lányokat a labukról, szerintem ez sok lánynak bejön.
Meleg fiúknál hogy van ez? Ti is hasonlóan cselekedtek?
Hm, meglepődtem az első válaszon :)
Nekem a test részből az első ami számít hogy ne legyen elhízott, és ne legyen két szekrény izom. Olyannal jó ismerkedni aki tetszik nekem és én is tetszem neki.
Nálam soha nem volt olyan hogy csak én fizettem mert nem engedte a másik fél. Vagy úgy volt hogy egyik alkalommal ő másik alkalommal én.
Volt sok séta, beszélgetés, engem ami lenyűgözött az mindig a személyisége az adott illetőnek. Tök kedves srácokkal ismerkedtem, oda-vissza mentek a dícséretek.
Párkapcsolatban: ajándék mindig volt, gyereknapkor is, édesség, parfüm, belépő valamilyen programra, repjegy (nyilván nem a kétszázezres típusok), ez az 1 %.
Amivel lehet imponálni (99 %) az a kedvesség, törődés, odafigyelés, segítőkészség és természetesen az ágyikóban nyújtott teljesítmény.
Figyelmes voltam mindig,odafigyelő.Odavoltam a párjaimért.Amit lehetett megadtam nekik.Virág, saját vers az évfordulókra. Lakás, közös élet, nyaralások.
Mégis szakítás lett a vége,mert Mr.Szupercsődör mindig nyerőbb, mint olyan,aki odavan valakiért.
Tanultam belőle.
Persze,lehet én vagyok a hülye,mert sosem a testet néztem, és egyik párom sem volt meleg szemmel szépfiú..mondjuk hű sem.
Komolyabb szándékú ismerkedésre, randizásra gondoltam, nem alkalmi szexre.
Akkor melegeknél nincs erre igény egyik oldalról sem, illetve késztetés sem, hogy ilyen "heterós" dolgokkal imponáljunk, mint az izmok, kocsi, meghívás, stb.
"XXL mérettel rendelkezem, helyem van és egyedül élek, random XXX kép"
Legtöbben ezekkel próbálnak imponálni.
8: Akkor lehet én vagyok a kivétel mert én kifejezetten hosszabb távú ismerkedésre vàgyom
Ha gondolod írj rám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!