Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mivel nyűgözik le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mivel nyűgözik le ismerkedés során a másikat? Mivel szoktak imponálni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy sok heteró fiú pl. eljár kondizni hogy izmos legyen, amint lehet jogsit szerez és autót szeretne, virágot visz a lánynak, elviszi randizni (lehetőleg saját kocsival) és ott ő fizet. És így veszik le általában a lányokat a labukról, szerintem ez sok lánynak bejön.

Meleg fiúknál hogy van ez? Ti is hasonlóan cselekedtek?

2022. jún. 28. 07:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy nőként, de ez tipik sztereotípia, sose ezzel nyűgöztek le a ffiak. Azzal sokkal inkább, hogy értelmes és figyelmes, van humora és lehet vele beszélgetni!

Az is jó, amikor elmegyünk sétálni, autózni, de nem valami luxus autó, nekem bejön a Lada. És motorozni is szeretek, utasként. Az, hogyha meghív enni oké.

Amivel megfog az a személyisége, nem az, hogy milyen drága autója van pl. Ja és egy halott virággal nem tudok mit kezdeni, ezért szeretem és tetszik a pipacs, mert azt nem tudod megvenni, a természetben ott van és jó helyen.

2022. jún. 28. 13:53
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
11: Kategória pls.
2022. jún. 28. 13:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudom jól azért írtam, hogy bocsi, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni! Sajnálom, ha téged zavar.
2022. jún. 28. 13:57
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Igen zavar >:( Elrontottad a napomat. Amúgy csak viccelek, sry később eset le hogy direkt írod ebbe a kategóriába xd
2022. jún. 28. 14:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nagyon jót és megszívlelendőt írt a hölgy ! Bár, ha meleg ismerkedések is így történnének, azt hiszem, sokkal több boldog és elégedett meleg lenne...
2022. jún. 28. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Oh, ha téll elrontottam a napodat, azt nem akartam!!

Oké, ám szerencséd! Ne akard meg tudni, milyen ha mérges vagyok. 🤣😅 Harapni bárkit meg tudok 😜

2022. jún. 28. 14:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#15 Oh igazán köszönöm szépen, jól esik!

Tapasztalatból írtam és a személyiségem miatt kedvelnek sokan, szeretnek velem lenni és beszélgetni.

Rajtam nincs megfelelési kényszer sem, utálom a játszmázást, ezt még 20-on éves kinőttem, ami a szívemen az a számon, ezt is sokan szeretik bennem, de akik nem, azzal nekik van dolguk.

Ha egy nő ismerősöm jól néz ki, megdicsérem. Az egyik ffi ismerősöm azt mondta, azért szeret velem lenni, beszélgetni, mert nem kell megjátszania magát.

És, hogy miért írok meleg kérdésekhez is, mert szeretek segíteni és tapasztalatot átadni.

2022. jún. 28. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is kizárólag hosszútávú kapcsolatot szeretnék.

Szerintem az intelligencia, egy rövid, de velős bemutatkozó szöveg, néhány igényes, nem túl hivalkodó kép bőven elég. Ha pedig meg tud nevettetni valamivel az illető beszélgetés közben, az hab a tortán. :)

2022. jún. 28. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly kapcsolat a célom, életem párját szeretném megtalálni, akkor nálam baromira nem számítanak az izmok, kocsi, lakás, végzettség, farokméret, bankszámla egyenleg stb. Nem kell imponálni, felvágni semmivel, csak adja önmagát, én is azt teszem.

Persze nálunk melegeknél a párkapcsolat ritka, mint a fehér holló, mert a legtöbbünk csak a testi vágyainak él és azon kevesek, akik kapcsolatot szeretnének sem tudják, hogyan is működik az valójában, mennyi kompromisszumot, türelmet, munkát és olykor bizony megbocsátást igényel, hogy hosszútávon is együtt maradhassunk.

2022. jún. 29. 09:58
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
19-es jól elírta, mi a gond a melegeknél. Sajnos, sokunknak kellett ezt átélni, a magányt, kudarcokat, pofára eséseket...Éppen ezért tudjuk értékelni aki jön és szeret, és mi is szeretjük !
2022. jún. 29. 10:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!