Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mivel nyűgözik le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mivel nyűgözik le ismerkedés során a másikat? Mivel szoktak imponálni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy sok heteró fiú pl. eljár kondizni hogy izmos legyen, amint lehet jogsit szerez és autót szeretne, virágot visz a lánynak, elviszi randizni (lehetőleg saját kocsival) és ott ő fizet. És így veszik le általában a lányokat a labukról, szerintem ez sok lánynak bejön.

Meleg fiúknál hogy van ez? Ti is hasonlóan cselekedtek?

2022. jún. 28. 07:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

A humort kár a vonzó tulajdonságok közt említeni. Szeretem a humort,na nem a viccmesélős, erőltetett dolgokat.

De azt látom, nagyon kevés embernek van igazi humorérzéke. Ismerkedésnél pedig nagyon sokan túl komolyak, vagy kesergőek...:(

De az igaz, a humor sok mindenben segít, felold sok mindent, a mindennapok nehézségeit is, sőt szakításkor is segít néha!

2022. jún. 29. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Melegként én totál ki vagyok akadva azon hogy se tarskereso, se szauna, se meleg bulin nem jön össze párkapcsolat. Egyszerűen máshogy meg lehetetlenség esélyt találni erre. Aki meg normálisabb az messze lakik, vidéken. Valamiért Pesten nem lehet hosszabbtávú kapcsolatot találni. Nem értékelik azt hogy itt bizony több meleg van es nagyobb az esély kapcsolatra. Csak a szex a lényeg es utána nem köszön, letagadja hogy ismer. Macisabb alkat vagyok, nem is kigyurt állat, ugy hogy eleve kevesebbeket érdeklek. Azért van olyan is hogy szerencsére hasonszőrű talál meg es megkapom hogy milyen jó vagyok stb.. de ez nálam már keves. Kígyurt állat meg nem akarok lenni. A gond nálam az is hogy nem tudok mindig ejakulalni rögtön az első alkalommal ami sokaknál halálos bűn és onnantól nem kellesz.
2022. júl. 10. 14:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a 22-es is jól leírja.

Csak szex és ennyi, már nem is ismer meg utána. Ez a nagy "szép" Bpest eléggé érdekes ebből a szempontból -is.

De azért vannak, akik nem szexszel indítanak, csak nehéz megtalálni őket.

Vagyunk azért nem kevesen, szerencsére :)

2022. júl. 10. 14:12
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok. Mindazok ellenére amit leírtam én rendületlenül hiszek abban hogy csak találok valakire. Mert egyedül sz.r élni.
2022. júl. 10. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!