Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/biszex férfiként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/biszex férfiként, mennyire jön be számodra olyan viszony, amelyben a partnered férfias megjelenésű (akár mackós is), határozott természetű, te pedig lágyabb, vékonyabb, sportosabb vagy, ám szexben megfordulnak a szerepek?

Figyelt kérdés

febr. 10. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Semennyire
febr. 10. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Simán. De inkább oda-vissza, mint egyoldalúan. Úgy sokkal jobb.
febr. 10. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon.
febr. 10. 16:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Ez tök jó! Három válasz, egy nemleges, egy köztes és egy igenlő! :-D Ez aztán a statisztikai eredmény!

Egyik tanárom mondogatta a statisztikáról: Ha egy vödör forróvízbe teszed az egyik lábad, a másikat egy vödör jeges vízbe, akkor statisztika szerint középen k.rva jól érzed magad. ;)

Tehát, én ezen válaszok alapján k.rva jól érzem magam! :-D

febr. 10. 16:58
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Az enyém nem köztes (a simán), hanem inkább igenlő, de jobb lenne oda-vissza, ha olyat is lehet kérni. :)
febr. 10. 17:09
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
A statisztikát meg úgy ismerem, hogy: Doktor úr, már két hete hasmenésem van. Előtte meg két hétig szorulásom volt. Mire az orvos: Tehát akkor ezek alapján kijelenthetjük, hogy az elmúlt hónapban átlagban rendben van a széklete.
febr. 10. 17:12
 7/13 A kérdező kommentje:

🤣

Nincs akadálya az uni megoldásnak sem, ám többnyire a passzív részre vágyakozom, de hangulat és persze partner kérdése az egész. Jómagam bi vagyok, jó ideje kiégett házasságban. Pedig nejem (és előtte több barátnőm is) partner volt ebben a néha kalandokkal fűszerezett életmódban.

Sajnos, 53 éves vagyok, az életkor előrehaladtával leromlottak a lehetőségeim, mivel a korombéliek nem jönnek be, inkább a ~30-40 közöttiek. Akad néha olyan a mindennapokban, aki nagyon szimpatizál velem, megtaláljuk a közös hangot, ám vagy foglalt vagy visszatartja a korkülönbség, vagy a házassági helyzetem. Szeretőt nőben, férfiban egyaránt nehéz találni. Az alkalmi röpke kalandok nem az én világom, ami végképp nehézzé, lehetetlenné teszi az ismerkedést.

febr. 10. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Hát, ha így írtad volna ki rögtön a legelején a kérdést, hogy ezeket is mellé teszed, akkor most valószínűleg lenne három nem-ed.
febr. 10. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Semennyire

Aktívként nekem pont a vékony, lányosabb ilyen cicafiúk tetszettek mindig is.

Passzív ha egy férfias szőrös kövér fazon lenne fel se állna rá

febr. 10. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Passzív vagyok.

Nekem bejön a férfias aktív.

Ha mackós az is jó és ha még szőrös is az plusz jó:)

febr. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!