Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt számodra a legmegalázóbb dolog, amit melegként megéltél?
Előre mondom durva lesz.
Tiniként neten megismertem egy harmincas pasit csak szexkaland céljából. Találkoztunk, elvitt a nyaralójába, beszélgettünk, tök jól elvoltunk a szexig. Vastagabb és hosszabb is volt neki, mint tűnt és kértem, hogy lassan csinálja, mert előtte csak egy fiúval voltam. Az elején még mondjuk lassan csinálta, odafigyelt, de a mérete miatt nekem nem volt jó. Kértem, hogy hagyjuk abba, inkább leszopom, de nem érdekelte. Belémtolta tövig és rákapcsolt a tempóra is. Nagyon fájt, elkezdtem hangosan sírni, toltam el magamtól, de nem engedte, minél jobban ellenálltam annál durvábban dugott. Amikor végzett, kihúzta belőlem, én kimentem az ajtón, de nagyon fájt alig tudtam járni, magzatpózban bőgtem az ajtója mellett mert kiakadtam. Az a rohadék odajött megkérdezni miért bőgök, azt mondta, majd ő mindjárt ad okot, majd hangosan röhögve lehugyozott, ahogy ott feküdtem a köveken. Mikor végzett otthagyott, sokkos állapotban, fájdalmak közt összehugyozva, szarrá alázva. Fél óra múlva közölte, hogy zuhanyozzak le és takarodjak onnan, megbszni se vagyok jó. Azóta nem bízok meg az emberekben.
Jól megszívtad kettes. :(
Bár vannak olyanok akik élvezik ha fáj a másiknak.
Sem felhívni nem szabad idegent,sem felmenni máshoz.
Bizalom előzze meg a szexet!
12 évesen mikor a tanárom megerőszakolt. Aztán azt mondta ha bárkinek elmondom, megöl. Retenetesen féltem tőle, így senkinek nem mondtam semmit. 3 éven át kelett kiszolgálnom. Itt ne finom dolgokra gondoljatok. Nem csak sima szex, orális szex.
Alázott minden formában.
Soha nem volt kapcsolatom, nem volt barátom. Soha senkiben nem tudtam megbízni mai napig rettegek az emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!