Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » -Homofóbok,miért nem szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Homofóbok,miért nem szeretitek a melegeket?Miért nem örülök inkább annak hogy nem a jó csajoknak hódolnak hanem meghadják nekik?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 13:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
4%

#8: a "pride" szó már önmagában mutatja, hogy nem arról van szó, amit te mondasz. Amíg büszkének kéne lenni a szexualitására, miféle egyenlőségről beszélünk? Mert a pride szó ezt jelenti.

"Az lmbtq tagok csak magukat adják,nem erőltetnek semmit,csak azt szeretnék hogy ne különböztessék meg a többi embertől"

Nem? Akkor nézd már meg mi van Kanadában. Törvénybe ültették, hogy mindenféle kitalált nevezővel illessék őket. Amerikában meg született férfiak indulnak női versenyeken. Ez sem erőltetett?

2022. ápr. 15. 15:18
 22/24 anonim ***** válasza:
12%

20: én sem szeretem a melegeket ha őszinte véleményt kérdezel, de egyébként elfogadom őket amíg normális határokon belül mozognak, ahogy heterók vonaglására sem vagyok kíváncsi az utcán.

Pont ez volna a valódi elfogadás lényege, hogy attól még hogy valami nem szeretünk, attól még más szeretheti, de ha nem zavarjuk vele egymást akkor nincs hiba. :)

Ezért írtam le a vélemény hosszasan, csak akkor nem sikerült rendesen értelmezni.

2022. ápr. 15. 15:25
 23/24 A kérdező kommentje:

21,heterók is mehetnek,senki nem

tiltja

Pont azért találták ki a neveket,hogy inkább azt mondják

,,Amerikában meg született férfiak indulnak női versenyeken''

Ezen mi az erőltetett?Így tudnak kiteljesedni.Mondjuk ezzel én se értek egyet,mert férfi erővel rendelkeznek

2022. ápr. 15. 16:07
 24/24 anonim ***** válasza:
37%

A homofóbok 99%a biszexuális.

Ez tény.

A többit rakd ösze, magadban miért is félnek.

2022. ápr. 15. 17:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!