Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-Homofóbok,miért nem szeretitek a melegeket?Miért nem örülök inkább annak hogy nem a jó csajoknak hódolnak hanem meghadják nekik?
#8: a "pride" szó már önmagában mutatja, hogy nem arról van szó, amit te mondasz. Amíg büszkének kéne lenni a szexualitására, miféle egyenlőségről beszélünk? Mert a pride szó ezt jelenti.
"Az lmbtq tagok csak magukat adják,nem erőltetnek semmit,csak azt szeretnék hogy ne különböztessék meg a többi embertől"
Nem? Akkor nézd már meg mi van Kanadában. Törvénybe ültették, hogy mindenféle kitalált nevezővel illessék őket. Amerikában meg született férfiak indulnak női versenyeken. Ez sem erőltetett?
20: én sem szeretem a melegeket ha őszinte véleményt kérdezel, de egyébként elfogadom őket amíg normális határokon belül mozognak, ahogy heterók vonaglására sem vagyok kíváncsi az utcán.
Pont ez volna a valódi elfogadás lényege, hogy attól még hogy valami nem szeretünk, attól még más szeretheti, de ha nem zavarjuk vele egymást akkor nincs hiba. :)
Ezért írtam le a vélemény hosszasan, csak akkor nem sikerült rendesen értelmezni.
21,heterók is mehetnek,senki nem
tiltja
Pont azért találták ki a neveket,hogy inkább azt mondják
,,Amerikában meg született férfiak indulnak női versenyeken''
Ezen mi az erőltetett?Így tudnak kiteljesedni.Mondjuk ezzel én se értek egyet,mert férfi erővel rendelkeznek
A homofóbok 99%a biszexuális.
Ez tény.
A többit rakd ösze, magadban miért is félnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!