Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit éreztek a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit éreztek a női nemi szervvel kapcsolatban? undort? vagy közönyt?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem kell semmit se csinálnom vele, hanem csak meglátom, akkor közönyt.

Ha viszont foglalkoznom kéne vele bármi módon, akkor undort.

tegnapelőtt 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Totál semleges. Az egész nő test annyira izgat engem, mint a porcelánváza.
tegnapelőtt 20:56
 3/16 steven95 ***** válasza:
53%
Olyan mint egy bonyolult matek egyenlet, nem értem hogy mi miért és hogyan, olyan szükségszerűtlen, idegen, zavaros, mégis ez kinek hiányzott és az a nő minek van körülötte.
tegnapelőtt 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Undort nem, leginkább közönyt. Egy nőnek semmilyen testrésze nem izgat, vagy csak minimálisan. Azért mondom, hogy minimálisan mert 18 évesen volt csajom, szexeltünk is de nem volt egy nagy szám. Ha elkezdett fogdosni azért fel tudott izgatni de maga a szex semennyire sem volt izgalmas, unatkoztam közben. Na de amikor először voltam fiúval. Na akkor nyílt ki a világ.
tegnapelőtt 21:08
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Közöny
tegnapelőtt 22:09
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Miért van itt olyan aki lepontozza a korrekt válaszokat? Miért érdemeltük ezt meg? Talán kötelező lett volna imádni a női nemi szervet nekünk melegeknek? Mi lenne ha mi is ugyanezt tennénk veletek és azt mondanánk, hogy kötelező nektek imádni a falloszt? Ugye, hogy rosszul esne ez?
tegnap 00:04
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Attol fugg, en szerettem dugni egy csajt. Valszeg ha vele komolyra fordult volna most nem lennek meleg
tegnap 01:09
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem hoz lázba a pina...
tegnap 01:11
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

Bedugnám egy csajnak de annyira nem érdekel

Nem smarolnek vele meg azt se akarom hogy bekapja

De bedugnám neki

tegnap 05:57
 10/16 anonim ***** válasza:
21%

3#-as, az agyad zavaros...

Az ok,h nem izgat de hogy minek van?!

Nélkülük már kihalt volna az emberiség, vagy születhetnénk egy majomtól mint ahogy a te esetedben ez meg is történt..

tegnap 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!