Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki rendeszeresen fogdos, simogat, már a fenekem is többször megfogta. Gyakran csinál olyat mintha meg akarna csókolni, de végül nem teszi. Megpuszilja a kezem stb...
Neki volt barátnője, viszont ha jól judom, akkor már egy ideje nincs. Többször mondja másokra amikor beszélgetünk, hogy ez tuti b**i.
Nekem ő nagyon bejö, próbálok jeleket adni neki, és ő is szokott, de nem merem neki egyenesen megmondani mit érzek.
Ti mit tennétek a helyemben? Mit akarhat tőlem?
tegnapelőtt 18:14
1/9 anonim válasza:
"Gyakran csinál olyat mintha meg akarna csókolni, de végül nem teszi."
Nos, egy ilyen alkalommal tedd meg te. ha kettesben vagytok.
2/9 anonim válasza:
szintén fogdosnám, simogatnám, a seggéhez vagy a farkához nyulnék
3/9 anonim válasza:
Mit-mit.. Hát engedném, hogy kiverje nekem a pad alatt.
4/9 A kérdező kommentje:
2-esnek: ami kimaradt - mondta hogy fogjam meg az izmát milyen erős, utána pedig megfogta a kezem és megfogatta a farkát.
tegnapelőtt 19:30
5/9 anonim válasza:
hát ennél egyértelműbb jelet nem is adhatott volna.. :D :D ilyenkor illik minimum rámászni a srácra.. pláne ha még be is jön
6/9 anonim válasza:
Nekem miért nincs ilyen osztálytársam?
7/9 anonim válasza:
Na, most lett kamuszaga az egésznek...
8/9 anonim válasza:
Benyúlnék a gatyájába, simogatnám a csupasz fenekét, megmogyoróznám, meg suttognék a fülébe piszkos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!