Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit?
Figyelt kérdés
A nővérem itthon sokszor mutatkozik meztelenül előttem az utóbbi időben. Simán kijön fürdés után meztelenül, vagy behív magához fürdés közben, mert szeretne valamit. Átöltözni is simán öltözik előttem, egyáltalán nem zavarja. Nyáron legtöbbszöt csak egy bugyi volt rajta, a pólót és melltartót levette.
Mi lehet az oka? Eddig nem volt ilyen, 2 éve csinálja ezt, úgy hogy fiú vagyok.
19F 22L
2024. jan. 1. 15:27
2/20 anonim válasza:
Szerintem a nővéred tőled nem akar semmit, hanem rajtad gyakorolja, hogy fesztelenül tudjon viselkedni hiányos öltözetben vagy meztelenül férfiak előtt. Ami jót tesz az önbizalmának és jól jön majd neki, ha lesz párkapcsolata és eljön az intimitás ideje a párjával.
3/20 A kérdező kommentje:
Édes.
2024. jan. 1. 15:34
4/20 A kérdező kommentje:
Van párja.
2024. jan. 1. 15:34
6/20 anonim válasza:
Ha behív magához fürdés közben, akkor mit akar?
7/20 anonim válasza:
Lehet akar tőled valamit. Próbálj rá, példaul kérdezd me, hogy megmaszírozhatod-e? Te akarnal tőle valamit?
8/20 A kérdező kommentje:
Legtöbbször hogy vigyek be neki törölközőt.
2024. jan. 1. 15:39
9/20 anonim válasza:
Ha viszel be neki törülközőt, kérdezd meg, hogy zuhanyozhatsz-e vele?
10/20 anonim válasza:
Csak beviszed és ott is maradsz vagy azonnal ki is jössz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!