Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem pontosan egy házas nő, ha azt mondta, hogy belém szeretett, de tiltott gyümölcs vagyok a számára?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 10:44
1/6 anonim válasza:
Ezt nem tudod értelmezni? Mi ezen az, amit nem értesz? Szexelni akar veled, de mivel házas, ez nem javallott. Mi másra gondolsz?
2/6 anonim válasza:
Azt szeretné, hogy keményen megb@szd, de most még úgy gondolja, hogy nem fogja miattad a házasságát borítani.
3/6 anonim válasza:
Lehet az, hogy bejossz neki, en ha ilyet mondok egy pasinak, általában azert teszem, mert igazából rájövök, hogy nem akarok tőle semmit, szexet sem. Es akkor így hadd higyje, hogy szenvedve, de ellenálltam
4/6 anonim válasza:
Pontosan azt amit leírt.
Beléd zúgott/dugna veled de:
* Egyszerűen nem akar félrelépni, mert nem fér az értékrendjébe, de azért bejössz neki.
* Mivel házas fél félrelépni, mert tart a lebukástól vagy lelki problémát okozna neki a dolog.
* Nem fél semmitől, de nem akar direktben felkínálkozni, így adja a kokett szűz qrvát azaz megvárja, hogy te kezdeményezz, ha akarsz valamit, aztán vagy beadja a derekát vagy nem.
5/6 anonim válasza:
Szerintem, ha ilyet mond, akkor szexelni akár veled, csak még egy kicsit udvaroltat magának.
6/6 anonim válasza:
Ez egyértelmű dugna veled, mert bejössz neki, de mivel házas nyilván hűséges igyekszik maradni.Nekem is van 1 ilyen kis helyes fiú ismerősöm...hmmm de elkapnam 😃😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!