Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit?
Figyelt kérdés
A nővérem itthon sokszor mutatkozik meztelenül előttem az utóbbi időben. Simán kijön fürdés után meztelenül, vagy behív magához fürdés közben, mert szeretne valamit. Átöltözni is simán öltözik előttem, egyáltalán nem zavarja. Nyáron legtöbbszöt csak egy bugyi volt rajta, a pólót és melltartót levette.
Mi lehet az oka? Eddig nem volt ilyen, 2 éve csinálja ezt, úgy hogy fiú vagyok.
19F 22L
2024. jan. 1. 15:27
11/20 A kérdező kommentje:
Kijövök.
2024. jan. 1. 15:43
12/20 anonim válasza:
Ha beviszed a törölközőt kérdezd meg tőle hogy maradhatsz e mert szivesen néznéd ahogy fürdik ha az a válasz hogy maradj akkor akar valamit tőled az tutti.
13/20 anonim válasza:
Ajáld fel neki, hogy megmosod a hátát! Aztán majd kiderül a folytatás!
14/20 anonim válasza:
Neked bejön a csaj? Kiverted már rágondolva?
15/20 anonim válasza:
Ha édes tesók vagytok , akkor remélem semmit!
16/20 anonim válasza:
Próbálkozz be nála! Volt már ilyen a történelemben! Ha összejön akkor ne reklámozzátok és mindenképpen védekezzetek!
17/20 anonim válasza:
Amikor beviszed a törülközőt te is legyél meztelenül! Ne szégyeld ha feláll a farkad!
18/20 anonim válasza:
Ez lenne a természetes viselkedés. A test az csak test.
Aki így nő fel nem szégyelli a testét és nem szorong.
Ebbe nincs semmi szexualitás.
20/20 anonim válasza:
Mi is egymás előtt járkálunk, nincs abba semmi. Nem akarunk egymástól semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!