Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmesélitek részletesen hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélitek részletesen hogy történt a szüzességetek elvesztése vagy hogyan vettétek el valakiét? Köszi srácok!

Figyelt kérdés

jan. 28. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Mit kezdesz vele? Mi közöd hozzá?
jan. 28. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Olyan régen volt már nem is emlékszem 😂
jan. 28. 23:29
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Erre akarod kiverni?
jan. 29. 05:55
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem beszélek róla.titok.F
jan. 29. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Nem úgy vesztettem el, ahogy fejben elképzeltem, mert igazából a fejemben mindig az volt az elképzelés, hogy majd romantikusan, egy olyan férfival fogom elveszíteni, akivel szerelmesek vagyunk egymásba, de nem így alakult, és talán az esetek nagy részében ez nem is reális elképzelés így érettebb fejjel :D

Kilencedik után nyáron voltam, és már nagyon szerettem volna ismerkedni, regisztráltam Gayromeo-ra, és vártam, hogy mi fog történni.

Egyik nap arra léptem be, hogy üzenetet kaptam egy párostól, a pár mind a kettő tagját jól ismertem, az egyikükkel egy klubba jártunk futni, a másikukkal pedig így szülőn keresztül ismertük egymást, egy társaságban voltak a szüleimmel.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy melegek, azt pedig pláne nem, hogy együtt is vannak, 1000 gondoltat futott át bennem, egyrészről milyen jó, hogy ismerősökbe botlottam akiket ismerek, és akikkel alapból szimpatizálok, másrészről meg ugye fejben én úgy képzeltem el, hogy egy pasival.

Ennek ellenére visszaírtam, ugyanolyan stílusban ment a beszélgetés mint élőben, semmi erőltetettség, semmi feszültség.

Közben zajlott az élet, akivel együtt jártam futni, az elkezdett felfalni a szemével edzéseken, írásban is hamar a szexre terelődött a téma, az, hogy szűz voltam szerintem jobban felizgatta őket, ment a szexchat, bennem meg minden gondolat elfoszlott azzal kapcsolatban, hogy egy emberrel fogom elveszíteni, és felvetődött a javaslat, hogy egyik délután akkor találkozzunk így 3-an, igyunk meg egy pohár bort, picit beszélgessünk, és nézzük meg, hogy hova jutunk el este.

Átmentem, a torkomban dobogott a szívem, egy kanapén ültünk, én középen, beszélgettünk, többször is megérintettük egymást, elfogyott az első pohár bor, a másodiknál koccintottam a futóklubbos pasival, majd megfogta a csuklóm és megcsókolt.

Visszacsókoltam, közben a másik pasi elkezdte csókolni a nyakamat, felhúzta a pólóm és elkezdte a hátam simogatni, és csókolni.

Bementünk a hálószobába, kölcsönösen vetkőztettük egymást, majd letérdeltem eléjük, és felváltva elkezdtem szopni őket, miközben az egyiküket szoptam, a másikuknak vertem, közben ők csókolóztak.

Feltérdeltettek az ágyra, a futóklubbos pasi elkezdett tágítani, a másikat közben szoptam tovább, szinte egy időben azzal, hogy beleélvezett a számba, hallottam, ahogyan húzza fel az óvszert a futóklubbos pasi, és a sikosítótól hideg, de amúgy forró farkát elkezdte betenni.

Kezdetben nagyon fájt, és küzdöttem azzal, hogy ne szóljak, hogy ez elég, aztán elkezdtem ellazulni, és elkezdtem élvezni.

Misszionáriusban folytattuk, közben odadugta a farkát a másik pasi a számhoz, próbáltam bekapni, de nagyon nem állt szájra, így csak puszilgatni tudtam meg verni neki, közben egyre ütemesebben és gyorsabban dugott a másik pasi, hörgések, “fennakadt szemek”, lüktetés, és bumm elélvezett, vele egy időben meg én is.

Mellém feküdt, miközben a párja felhúzott egy óvszert, a saját spermámmal bekente azt, és betette, közben fogta a kezem a másik és puszilgatta a kézfejem, kis idő után pedig a farkára tette a kezem, hogy kezdjem el neki verni.

Így folytattuk egy ideig, majd lovaglóban folytattuk, közben már nem vertem, hanem szoptam a futóklubbost, bár nagyon nehezen, mert tök ellentétes mozgás volt lovagolni meg szopni is.

Majd kutya, folytatta a másik a dugásom, én meg szoptam a futóklubbost, éreztem, hogy hátul elkezd lüktetni a másik, hatalmas sóhalytozások, lüktetés és elélvezett.

Szájjal befejeztem a futóklubbost, aztán az ágyban feküdtünk, beszélgettünk, néha két oldalról megcsókoltak, meg megcsókolták a nyakam.

Majd este lett, felöltöztem, és hazamentem, úgy éreztem magam, hogy mindenki tudja, hogy mi történt, picit szégyeltem magam, zuhanyoztam otthon de nem tudtam lemosni a “rossz érzéseket”.

Szerencsére kitudtam velük ezt beszélni, szóval egy idő után ez hamar átfordult jó élménnyé.

jan. 29. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Kitalált sztori, de annak jó.
jan. 29. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Tinderen ismertem meg. Egyből arra tért, hogy dugni akar. Én írtam neki hogy még nem voltam senkivel. Megbeszéltünk egy jó időpontot. Megérkeztem és leültetett egy kanapéra. Kicsit beszélgettünk, majd elkezdett simogatni. Levetkőztettük egymást és elkezdtem szopni őt. Mivel tudta, hogy ő az első nekem, így mindig igazgatott hogy mit tegyek. Kb 10 percig szoptam amikor megkérdezte, hogy megdughat-e, készen állok rá. Én mondtam, hogy igen és elő vette a sikosítót és a gumit. Elkezdett ujjazni, majd amikor érezte, hogy elég tág vagyok, elkezdte a behatolást. Ütemesen dugott és körülöttem megszűnni látszott az idő. Majd egyre gyorsabb dugott és belém élvezett (vagyis a gumiba). Smároltunk míg ki nem csuszott belőlem. Még egy kicsit feküdtünk, beszélgettünk. Távozásnál még egyszer megcsókolt, és mondta hogy még találkozunk. Ezután még 3 szor találkoztunk eddig.
jan. 29. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
7. Korod mennyi?
jan. 29. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Csak nekem van az az érzésem, hogy az 5. és 7. válaszoló ugyanaz? 😅
jan. 29. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

7es vagyok.

8asnak válaszolom hogy 21vagyok.

9esnek meg azt, hogy ezek csak sztorik, ameddig nem hallod személyesen a történetet,addig azt képzeled el,hogy ugyanazok a szerzők. De nem én vagyok az 5ös, hisz kétszer nem veszíthetem el.

jan. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!