Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire figyeltek, amikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeltek, amikor egy passzív fiú szüzességét veszitek el?

Figyelt kérdés

Főleg aktív férfiaktól kérdezem, de passzívak is megoszthatják tapasztalataikat☺️

- hogyan kerül elő a téma arről hogy te leszel neki az első?

- megbeszélitek hogy fogtok e védekezni?

- az előkészületekről is szó esik?

- hogyan torténik maga az előjáték?

- behatolásnál mire figyeltek?

- mik azok a dolgok, amire rákérdeztek aktus közben?

- utójáték hogy szokott kinézni?

Köszönöm mindenkinek aki kifejti a tapasztalait☺️

jan. 28. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gumit meg kesztyűt érdemes vinni, és síkosítót is, mindegy melyik fél vagy. Ne feltételezd, hogy a partnerednek lesz.

A védekezés is ilyen. Még ha nagyon bízol is benne, meg tudod hogy nincs semmije, akkor is kell. Mert aztán kiderül, hogy ja, mégse olyan érintetlen, meg szeritne az nem számított, meg hazudik, nem ezt gondolta, meg nem is tudott róla...

Annyit nem ér, hogy egy életre beteg legyél.

Az meg hogy mi szokott lenni meg mi nem, nem releváns. Sokan csinálnak durva, meg buta dolgokat, de nem kell ehhez igazodnod.

Figyelj a partneredre, és kérdezd meg mi jó neki.

Haladjatok lassan, megfontoltan, és abból gyorsítani kég mindig lehet. Ha elkapkodtad, akkor viszont már nehéz újra kezdeni, fájdalmas lehet.

jan. 28. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Aktívként biztosítom róla, hogy itt és most minden róla szól, ha fáj neki abbahagyom, próbálom szeretgetni, puszilgatni dicsérgetni, elmondani, hogy gyönyörű... Eddig három ilyen "fiam" volt, és mind rettentő hálás volt, hogy én voltam nekik az első. A legutóbbi többször is feljött hozzám, nem rögtön történt meg, jó pár alkalommal csak pettingeltünk, megismertük egymás testét, simizte és puszilgatta a farkam.. Én pedig a fenekét.. Mindegyikükkel én is élveztem velük a "közös munkát".
jan. 28. 15:58
 3/4 microglia ***** válasza:
100%
2. Ezt én is nagyon élveztem volna. Sajnos kevesen ilyen figyelmesek
tegnapelőtt 08:42
 4/4 oldmanus66 ***** válasza:
100%
2. irigylem a srácokat, ha velem is ilyen figyelmes lett volna az első, akkor nem kerültem vola az aktust egy életen át 66 vagyok az első 17 évesen történt
tegnapelőtt 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!