Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek összezavarodva?
Figyelt kérdés
Ma elmondtam a barátom anyukájának hogy más a beállítottságom, azt hiszem jól kezeli a helyzetet mert azt mondta ezután is ugyanúgy szeret, meg nincs változás, meg hogy ne aggódjak, de én mégis félek hogy esetleg eltiltja a fiát tőlem, vagy valami más lesz, de én teljesen össze vagyok zavarodva és szégyenérzet van bennem. Mit csináljak ezekkel az érzésekkel?tegnapelőtt 20:10
1/5 Jani Belucci válasza:
Szerintem nagy szó hogy ennyi őrlődés után végül felvállaltad. Legyél büszke magadra! Azt mondtad jól kezelte. Akkor nem értem mitől félsz. Konkrét megerősítést kaptál, hogy nem kell aggódnod. Abszolút nincs miért szégyellned magad.
2/5 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálnod, el fog múlni a rossz érzés.
Ügyes vagy!
3/5 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező aki ma ezt a kérdést kiírta?:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!