Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?
"Azt mondta hogy nőkkel/férfiakkal is szexel mint a biszexuálisok, de nőnek érzi magát. Teljesen belezavarodtam hogy most akkor micsoda ő?"
Hogy lehet ebbe belezavarodni? :D
Van egy ember, aki nőként éi az életét. Ugyanez az ember szexel fiúkkal is, lányokkal is. Ha eddig tudtad követni, akkor meg is vagy, mert nincs tovább. Ezt ennél egyszerűbben nem lehet magyarázni.
Aki vonzódik mindkét nemhez szexuálisan, azt biszexuálisnak hívjuk, aki meg a másik nem szerint él, azt transzneműnek. Tehát ő egy (most kapaszkodj) biszexuális transz.
"Akkor meg leszbikus transz biszexuális nő?"
Jézusom, nem :D
Nem attól függ a szexualitás, hogy mikor kivel szexel valaki, hanem attól, hogy melyik nemek iránt érez szexuális vonzalmat.
Tehát ha egy nő csak és kizárólag nők iránt érez szexuális vonzalmat, akkor ő leszbikus. Akkor is leszbikus marad, ha egy férfi megerőszakolja, hiába szexelt férfival. Ha csak a férfiak iránt érez vonzalmat, akkor heteroszexuális. Ha mindkét nem iránt, akkor pedig biszexuális.
Nem váltogatjuk a szexualitásunkat, hogy ha éppen az ellenkező nemmel vagyunk akkor heterók leszünk, majd ha a saját nemünkkel, akkor átváltozunk hooszexuálissá, ez hülyeség :D
Ráadásul egy embernek csak egyféle szexualitása lehet, mert ütik egymást.
Szóval ahogy írtam korábban is, ő egy biszexuáis transz, ennyi. Ne keverj bele semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!