Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kicsit összezavarodtam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?

Figyelt kérdés
Mindig meleg voltam, így születtem, így nőttem fel, sosem titkoltam senki előtt sem. A családom, barátaim is elfogadnak. Voltak hosszútávú párkapcsolataim is. Mindig kizárólag melegekkel, biszexel sem voltam sosem. Viszont történt valami ami összezavart. Van egy társaság, ahova mindenféle orientáció jár. Melegek, biszexek, heterók is, tehát nem "szex társaság" hanem haveri, baráti. Kb másfél hónapja az egyik biszex egy transz nőt hozott a társaságba. Életemben nem láttam még transzot. Nő aki születésileg férfi, de nőies a viselkedése, csinos meg meleg szemmel nézve is. Az van, hogy nem tudom mi történt, de elkezdtem vonzódni hozzá, és ez összezavart. Hiszen valamilyen szintem nő. Biológiailag nem az, de kinézetre, viselkedesre igen. Egy kedves nő. Nem tudom hogy mi vonz benne? Az hogy nő, vagy az, hogy a szoknyája alatt farok van?
2023. aug. 23. 21:24
1 2 3 4 5
 1/49 DominikX ***** válasza:
84%
Honnan tudod, hogy van a szoknyája alatt farok? (Valszeg van de nem 100%)
2023. aug. 23. 21:30
 2/49 anonim ***** válasza:
28%
Na most érett meg a világ a pusztulásra. Amikor már a homoszexulást is összezavarják. Stop LBTHDJDLENDKLSND
2023. aug. 23. 21:32
 3/49 A kérdező kommentje:
Az van neki. Haver aki hozta a társasálgba, ő mondta. Meg az is összzavart, hogy ez a transz nő úgy jellemezte magát, hogy ő valójában transz biszexuális. Nem értettem. Azt mondta hogy nőkkel/férfiakkal is szexel mint a biszexuálisok, de nőnek érzi magát. Teljesen belezavarodtam hogy most akkor micsoda ő?
2023. aug. 23. 21:33
 4/49 DominikX ***** válasza:
92%
#3 a legtöbb ember vagy heteroszexuális vagy biszexuális, vagy homoszexuális. Na ő egy transz aki biszexuális. Ennyi
2023. aug. 23. 21:35
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

"Azt mondta hogy nőkkel/férfiakkal is szexel mint a biszexuálisok, de nőnek érzi magát. Teljesen belezavarodtam hogy most akkor micsoda ő?"

Hogy lehet ebbe belezavarodni? :D

Van egy ember, aki nőként éi az életét. Ugyanez az ember szexel fiúkkal is, lányokkal is. Ha eddig tudtad követni, akkor meg is vagy, mert nincs tovább. Ezt ennél egyszerűbben nem lehet magyarázni.

Aki vonzódik mindkét nemhez szexuálisan, azt biszexuálisnak hívjuk, aki meg a másik nem szerint él, azt transzneműnek. Tehát ő egy (most kapaszkodj) biszexuális transz.

2023. aug. 23. 21:41
 6/49 A kérdező kommentje:
De ha nővel szexel mint biszexuális, akkor abban a helyzetben is nőnek érzi magát aki nővel van? Akkor meg leszbikus transz biszexuális nő? Vagy már komolyan elvesztettem a fonalat.
2023. aug. 23. 21:43
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Transznemű, ezért mindenféleképpen nőként tekint magára. Mindkét nemmel szexszel, ezért biszexuális.
2023. aug. 23. 21:51
 8/49 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor meg leszbikus transz biszexuális nő?"

Jézusom, nem :D

Nem attól függ a szexualitás, hogy mikor kivel szexel valaki, hanem attól, hogy melyik nemek iránt érez szexuális vonzalmat.

Tehát ha egy nő csak és kizárólag nők iránt érez szexuális vonzalmat, akkor ő leszbikus. Akkor is leszbikus marad, ha egy férfi megerőszakolja, hiába szexelt férfival. Ha csak a férfiak iránt érez vonzalmat, akkor heteroszexuális. Ha mindkét nem iránt, akkor pedig biszexuális.

Nem váltogatjuk a szexualitásunkat, hogy ha éppen az ellenkező nemmel vagyunk akkor heterók leszünk, majd ha a saját nemünkkel, akkor átváltozunk hooszexuálissá, ez hülyeség :D

Ráadásul egy embernek csak egyféle szexualitása lehet, mert ütik egymást.

Szóval ahogy írtam korábban is, ő egy biszexuáis transz, ennyi. Ne keverj bele semmi mást.

9/49 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, transznő, ezért azonosítja magát nőnek.
 10/49 A kérdező kommentje:
Én leragadtam az "őskorban": hetero, meleg, leszbikus, biszex. A transzok logikáját sehogy sem értem. Ha ő biszex akkor miért transz? Hiszen van neki pénisze, csak nőnek hiszi magát, és női ruhát hord, sminkel. Bocs de valóban őskövület vagyok, és belezavarodom a sok orientációba.
2023. aug. 23. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!