Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kicsit összezavarodtam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?

Figyelt kérdés
Mindig meleg voltam, így születtem, így nőttem fel, sosem titkoltam senki előtt sem. A családom, barátaim is elfogadnak. Voltak hosszútávú párkapcsolataim is. Mindig kizárólag melegekkel, biszexel sem voltam sosem. Viszont történt valami ami összezavart. Van egy társaság, ahova mindenféle orientáció jár. Melegek, biszexek, heterók is, tehát nem "szex társaság" hanem haveri, baráti. Kb másfél hónapja az egyik biszex egy transz nőt hozott a társaságba. Életemben nem láttam még transzot. Nő aki születésileg férfi, de nőies a viselkedése, csinos meg meleg szemmel nézve is. Az van, hogy nem tudom mi történt, de elkezdtem vonzódni hozzá, és ez összezavart. Hiszen valamilyen szintem nő. Biológiailag nem az, de kinézetre, viselkedesre igen. Egy kedves nő. Nem tudom hogy mi vonz benne? Az hogy nő, vagy az, hogy a szoknyája alatt farok van?
2023. aug. 23. 21:24
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
94%

"Ha ő biszex akkor miért transz?"

Azért transz, mert nem a saját nemének megfelelően él, hanem az ellenkező nemnek megfelelően. Magyarul férfi, aki nőként él, ezért transznemű. Transz nő.

Azért biszex, mert férfiak és nők iránt is érez szexuális vonzalmat.

Mi olyan nehezen érthető ezen a két fogalmon?

2023. aug. 23. 22:06
 12/49 A kérdező kommentje:
Az a számomra nehezen érthető, hogyha nővel szexel transz nőként, akkor nem "zavarja" hogy farka van tehát férfi? Akkor is ha nőnek hiszi magát. A péniszét használja, mert férfi.
2023. aug. 23. 22:08
 13/49 anonim ***** válasza:
91%

"Az a számomra nehezen érthető, hogyha nővel szexel transz nőként, akkor nem "zavarja" hogy farka van tehát férfi?"

Miért zavarná? De kérdezd meg tőle legközelebb, hogy nem zavarja-e :D

2023. aug. 23. 22:12
 14/49 anonim ***** válasza:
30%
Férfi. Férfihez vonzódsz, ratyi vagy most is, ne aggódj
2023. aug. 23. 22:14
 15/49 A kérdező kommentje:
Igen bizony "ratyi" vagyok és az is maradok. Téged ez miért zavar? Végülis mindegy, felőlem nyugodtan zavar téged a "ratyiságom".
2023. aug. 23. 22:41
 16/49 anonim ***** válasza:
92%

"Téged ez miért zavar?"

Nem zavarja, csak a kérdésedre válaszolt... Nagyon szét vagy esve úgy látom, szívtál valamit?

2023. aug. 23. 22:48
 17/49 anonim ***** válasza:
80%
Köszi 16os, hogy nem nekem kellett leírnom
2023. aug. 23. 23:01
 18/49 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező miért van egy olyan sanda érzésem hogy te vagy jobban be vagy tépve mint a szódás a lovát, vagy csak simán kötözködni próbálsz.... eddig elég kis ügyetlenül.
2023. aug. 23. 23:30
 19/49 anonim ***** válasza:
8%
11: ez igaz, de van a metroszexuális is, aki mindig hetero férfi, de sokat ápolja magát, nöi ruhákat is felvesz, ami inkább unisex, de soha nem öltözik nönek.
2023. aug. 24. 03:23
 20/49 anonim ***** válasza:
19%

ha farka van akkor nem nő.

A travikat bírom, mert ok bevalljak, hogy szeretnek nőnek öltözni, de nem annyira bolondok, hogy levágassak a nemi szervüket (amitól ugyanúgy férfiak maradnak a transzok, csak éppen csonkolt nemiszervvel)

2023. aug. 24. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!