Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?
Figyelt kérdés
Mindig meleg voltam, így születtem, így nőttem fel, sosem titkoltam senki előtt sem. A családom, barátaim is elfogadnak. Voltak hosszútávú párkapcsolataim is. Mindig kizárólag melegekkel, biszexel sem voltam sosem. Viszont történt valami ami összezavart. Van egy társaság, ahova mindenféle orientáció jár. Melegek, biszexek, heterók is, tehát nem "szex társaság" hanem haveri, baráti. Kb másfél hónapja az egyik biszex egy transz nőt hozott a társaságba. Életemben nem láttam még transzot. Nő aki születésileg férfi, de nőies a viselkedése, csinos meg meleg szemmel nézve is. Az van, hogy nem tudom mi történt, de elkezdtem vonzódni hozzá, és ez összezavart. Hiszen valamilyen szintem nő. Biológiailag nem az, de kinézetre, viselkedesre igen. Egy kedves nő. Nem tudom hogy mi vonz benne? Az hogy nő, vagy az, hogy a szoknyája alatt farok van?2023. aug. 23. 21:24
41/49 anonim válasza:
"Nejtek ez így kicsit sem zagyvaság?"
Nekem nem :D
De most, hogy végre mindegyik kérdésedre választ kaptál, végre továbbléphetünk a következő felhasználóra
42/49 anonim válasza:
XDDD Kérdező az 5 darabos puzzle azért még megy?
43/49 A kérdező kommentje:
Klassz hogy ti tudtok ezekkel azonosulni, én nem. Lélekben es testben is férfi vagyok.
2023. aug. 24. 17:52
44/49 anonim válasza:
Szerintem ezt ne erőltesd! Maradj meg a meleg pasiknál.
45/49 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy erőltetem? Megéreni ezek szerint úgysem fogom ezt. Elddig is csak melegekkel voltam, (biszexekel sem!) ezután is így lesz. Nincs nekem kedvem transz biszex nem tudom akármikkel bármit is tenni szexuálisan vagy kapcsolatilag. Bonyolúltak nekem.
2023. aug. 24. 18:10
47/49 A kérdező kommentje:
Pont hogy szerintem csak a tudat vonz hogy farka van és ennyi. De amilyen bonyolult zavaros az identitasa, eszembe sem jut bármit is kezdeni vele.
2023. aug. 24. 18:20
48/49 anonim válasza:
Akkor hagyd. Még a gondolatát is.
49/49 A kérdező kommentje:
Igen hagyom, mert érthetetlen az orientaciója/identitása. Maradok "konzervatív" meleg: csak meleg férfiakkal leszek ezentúl is.
2023. aug. 24. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!