Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?
"maradok a 4 orientáció ismereténél. Azokat értem."
A meleg és leszbikus csak szlengek, mindkettő homoszexualitást jelent, az azért még megvan, ugye?
23/kérdező
Bocsi de akkor minek tetted frl ezt a kérdést? :D
Megkérdezel valamit aztán miután egy csomóan megpróbálnak válaszolni neked, bejelented hogy te ezt nem érted és nem is akarod :D
Nekem tök okés. Kisebb gondom is nagyobb annál hogy az ország másik felén Malter Walter érti e vagy nem érti, de akkor minek ez az egész kérdés? Bár engem aztán nem zavar, én jót szórakoztam az olvasásán :D
"Ha lélekben nő, akkor ha nővel szexel atszellemül leszbikusnak lélekben?"
Nem, biszex marad. Mit nem értesz ezen? Attól biszex, hogy vonzódik mindkét nemhez is. Semmin sem változtat hogy éppen kivel szexel.
"Latod meg a homoszexualitás is kettéválasztja a nemeket"
Pont hogy nem választja, a homoszexualitás az azonos nemhez való szexuális vonzalmat jelenti, függetlenül attól, hogy az illető milyen nemű. Egy meleg és egy leszbikus is homoszexuális, csak a közbeszéd különbözteti meg őket. De olyan szexuális irányultság, hogy meleg nem létezik. Ezt csak azért javítottam ki, mert te külön irányultságnak számoltad a melegeket és a leszbikusokat, a valóságban viszont mindegyik homoszexuális, nincs közöttük gyakorlati különbség.
"akkor ha nővel szexel biszexuálisként, akkor meg leszbikus lélekben?"
Nem lesz lélekben semmilyen, ha egyszer biszex, akkor az is marad. A szexualitásunk nem változik egyik percről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!