Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kicsit összezavarodtam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?

Figyelt kérdés
Mindig meleg voltam, így születtem, így nőttem fel, sosem titkoltam senki előtt sem. A családom, barátaim is elfogadnak. Voltak hosszútávú párkapcsolataim is. Mindig kizárólag melegekkel, biszexel sem voltam sosem. Viszont történt valami ami összezavart. Van egy társaság, ahova mindenféle orientáció jár. Melegek, biszexek, heterók is, tehát nem "szex társaság" hanem haveri, baráti. Kb másfél hónapja az egyik biszex egy transz nőt hozott a társaságba. Életemben nem láttam még transzot. Nő aki születésileg férfi, de nőies a viselkedése, csinos meg meleg szemmel nézve is. Az van, hogy nem tudom mi történt, de elkezdtem vonzódni hozzá, és ez összezavart. Hiszen valamilyen szintem nő. Biológiailag nem az, de kinézetre, viselkedesre igen. Egy kedves nő. Nem tudom hogy mi vonz benne? Az hogy nő, vagy az, hogy a szoknyája alatt farok van?
2023. aug. 23. 21:24
1 2 3 4 5
 21/49 DominikX ***** válasza:
52%
#20 neked vágtak le az agyadból egy jó nagy darabot, csak sajna te se tudsz róla
2023. aug. 24. 11:56
 22/49 anonim ***** válasza:
57%
magyarazd mar el hogy lesz valaki attól nő, ha levágják a farkat?
2023. aug. 24. 12:12
 23/49 A kérdező kommentje:
Én mondtam hogy leragadtam a heteró/meleg/leszbikus/biszex dolgnál. Ami ezeken kivül van, az számomra parhuzamos univerzum kategória. Maradok maradi, maradok a 4 orientáció ismereténél. Azokat értem. Többit nem.
2023. aug. 24. 12:17
 24/49 anonim ***** válasza:
89%

"maradok a 4 orientáció ismereténél. Azokat értem."

A meleg és leszbikus csak szlengek, mindkettő homoszexualitást jelent, az azért még megvan, ugye?

2023. aug. 24. 12:38
 25/49 anonim ***** válasza:
89%

23/kérdező

Bocsi de akkor minek tetted frl ezt a kérdést? :D

Megkérdezel valamit aztán miután egy csomóan megpróbálnak válaszolni neked, bejelented hogy te ezt nem érted és nem is akarod :D

Nekem tök okés. Kisebb gondom is nagyobb annál hogy az ország másik felén Malter Walter érti e vagy nem érti, de akkor minek ez az egész kérdés? Bár engem aztán nem zavar, én jót szórakoztam az olvasásán :D

2023. aug. 24. 12:50
 26/49 A kérdező kommentje:
Igazán össze-vissza válaszokat kaptam, tehát mindenki csak találgat. Ha valaki transz nő de pénisszel, raadasul biszex is, de ragaszkodik ahhoz hogy lélelkben nő, akkor ha nővel szexel biszexuálisként, akkor meg leszbikus lélekben?
2023. aug. 24. 13:25
 27/49 A kérdező kommentje:
Ha lélekben nő, akkor ha nővel szexel atszellemül leszbikusnak lélekben? (Miközben a péniszét használja)
2023. aug. 24. 13:26
 28/49 A kérdező kommentje:
24-es mi az hogy a meleg és a leszbikus csak szleng? Latod meg a homoszexualitás is kettéválasztja a nemeket.
2023. aug. 24. 13:27
 29/49 anonim ***** válasza:
91%

"Ha lélekben nő, akkor ha nővel szexel atszellemül leszbikusnak lélekben?"

Nem, biszex marad. Mit nem értesz ezen? Attól biszex, hogy vonzódik mindkét nemhez is. Semmin sem változtat hogy éppen kivel szexel.

"Latod meg a homoszexualitás is kettéválasztja a nemeket"

Pont hogy nem választja, a homoszexualitás az azonos nemhez való szexuális vonzalmat jelenti, függetlenül attól, hogy az illető milyen nemű. Egy meleg és egy leszbikus is homoszexuális, csak a közbeszéd különbözteti meg őket. De olyan szexuális irányultság, hogy meleg nem létezik. Ezt csak azért javítottam ki, mert te külön irányultságnak számoltad a melegeket és a leszbikusokat, a valóságban viszont mindegyik homoszexuális, nincs közöttük gyakorlati különbség.

2023. aug. 24. 13:39
 30/49 anonim ***** válasza:
91%

"akkor ha nővel szexel biszexuálisként, akkor meg leszbikus lélekben?"

Nem lesz lélekben semmilyen, ha egyszer biszex, akkor az is marad. A szexualitásunk nem változik egyik percről a másikra.

2023. aug. 24. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!