Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kicsit összezavarodtam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit összezavarodtam egy transz nő miatt?

Figyelt kérdés
Mindig meleg voltam, így születtem, így nőttem fel, sosem titkoltam senki előtt sem. A családom, barátaim is elfogadnak. Voltak hosszútávú párkapcsolataim is. Mindig kizárólag melegekkel, biszexel sem voltam sosem. Viszont történt valami ami összezavart. Van egy társaság, ahova mindenféle orientáció jár. Melegek, biszexek, heterók is, tehát nem "szex társaság" hanem haveri, baráti. Kb másfél hónapja az egyik biszex egy transz nőt hozott a társaságba. Életemben nem láttam még transzot. Nő aki születésileg férfi, de nőies a viselkedése, csinos meg meleg szemmel nézve is. Az van, hogy nem tudom mi történt, de elkezdtem vonzódni hozzá, és ez összezavart. Hiszen valamilyen szintem nő. Biológiailag nem az, de kinézetre, viselkedesre igen. Egy kedves nő. Nem tudom hogy mi vonz benne? Az hogy nő, vagy az, hogy a szoknyája alatt farok van?
2023. aug. 23. 21:24
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
De ha ez a transz nő lélekben nő, akkor ha nővel szexel minek erzi magát? Nőnek aki nővel szexel, vagy férfinak aki nővel szexel?
2023. aug. 24. 14:02
 32/49 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi idő alatt már ki kellett volna józanodni! Vagy direkt csinálod?!
2023. aug. 24. 14:14
 33/49 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, a te logikád alapján ha egy férfit megdug felcsatolhatóssal egy nő, akkor az illető átszellemül meleg férfivá, a nő pedig leszbikus lesz.
2023. aug. 24. 14:20
 34/49 anonim ***** válasza:
91%

"De ha ez a transz nő lélekben nő, akkor ha nővel szexel minek erzi magát?"

Hát ha nőnek érzi magát, akkor nőnek érzi magát. De ennek a szexualitáshoz sincs már semmi köze :D

2023. aug. 24. 14:23
 35/49 anonim ***** válasza:
16%

Én úgy vagyok vele, hogy ami nem fér bele az értékrendembe, azzal nem foglalkozok.

Akinek farka van, az férfi, akinek puncija, az nő. Aki az ellenkező nemre gerjed, az heteró, aki a saját nemére, az homo, aki mindkettőre, az bi.

Minden más a képzelet és a beteg elme szüleménye.

Ez nálam működött az elmúlt 45 évben és az sem érdekel, ha intoleránsnak tartanak.

2023. aug. 24. 14:57
 36/49 A kérdező kommentje:
Ugy vagyok mint a 35-ös. És még mindig nrm kaptam magyarázatot arra ha egy férfi nőnek érzi magát lélelkben de transz meg biszex is, viszont az akinek erzi magát tehát NŐ, és NŐVEL szexel akkor ferfi vagy női életerzéssel teszi?
2023. aug. 24. 16:18
 37/49 anonim ***** válasza:
92%
Reménytelen.
2023. aug. 24. 16:21
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

"ha egy férfi nőnek érzi magát"

"akkor ferfi vagy női életerzéssel teszi?"

Ha nőnek érzi magát, akkor női életérzéssel szexel. Leírtuk már korábban is egyébként, meg aztán annyira azért nem bonyolult, még a saját kérdésedben is megválaszolod :D

2023. aug. 24. 16:24
 39/49 A kérdező kommentje:
Igen női életerzéssel szexel egy nővel de fizikailag férfiként! Nejtek ez így kicsit sem zagyvaság?
2023. aug. 24. 16:27
 40/49 A kérdező kommentje:
Meg eleve egy férfi hogy tud női életerzéssel szexelni egy nővel? Nekem sehogy sem klappol, nekem ez nagyon nem tiszta. Zagyvaság.
2023. aug. 24. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!