Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-Homofóbok,miért nem szeretitek a melegeket?Miért nem örülök inkább annak hogy nem a jó csajoknak hódolnak hanem meghadják nekik?
Ez tévedés. Nem a kormány okosságai miatt, de én sem értek egyet azzal, hogy ömöljön a propaganda a gyerekekre. A fiatalok alapjáraton keresik magukat és az útjukat, iszonyatos módon befolyásolhatóak és az elmúlt 10 évben az okostelefonok miatt mindenki zsebében ott az internet és soha nem látott módon ömlik mindenféle információ az egyébként is összezavarodott tinikre. Igenis baromira káros hatással van rájuk, de nem csak ez, sok minden más is, de most nem kanyarodnék el.
Sajnálom ha negatív tapasztalat ért, de ilyen az élet.
Engem is büdös magyarozott már le cigány mikor hozzá se szóltam, ez nem elnyomás akkor? :D Meg mindenki kivétel nélkül a világon felhozhat valami sérelmet amiért követelhet előjogokat, meg kártérítést és ezer évekre visszamenően mindenki lever minden korábbi vélt vagy valós sérelmet és akkor mi lesz jobb? Még jobban fogja egymást utálni mindenki.
Könnyebb mindig másra mutogatni ha felelősséget kell vállalni és nehéz bármelyik oldalnak kiállnia amellett amiben hisz, mert rögtön jönnek a károgók. De én úgy látom, hogy a normális többség minden skatulyától függetlenül baromira unja már ezt a megosztottságot és tudatos megosztást ami a világban megy, csak nem ők irányítják a médiát így a hangos kisebbség szavától zeng a világ. Erre mondják sokan hogy egyedül mit tehetnék.. Pont azt hogy akár ha csak 1 embernek felnyitod a szemét azáltal, hogy elbeszélgetsz vele mint ember az emberrel, mint ahogy mi most ketten, akkor már megindulhat a dominó, mert utána már ketten fognak egy kommunikáción alapuló, normális retorikát tovább vinni és ez nem azt jelenti, hogy egyet kell érteni, mert mindenki másban hisz, még ha hasonló is az alap. De attól még meg lehet érteni és elfogadni a másikat is MIND KÉT oldalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!