Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátom azt módja, hogy ha neki bejönne a SAJÁT báttya, akkor dugna vele. persze nem dugott vele, de ez az állítás gyakori a melegek között? szerintem elitélendő. 26f/hetero
Hát, van a gyerekvállalásos dolog az egy másik szint az tény.
De azért van egy ettől független dolog is családon belül talán, hogy egyszerűbb, ha ilyenek nem játszanak be ott abban a térben. Mert amúgy gumival bárki dughatna, vagy orálozhatna mindenki mindenkivel.
Meg azért is problémás lenne, hogyha lenne párja, akkor ez kellemetlen lenne, hogy a testvérével volt szex, hogy tudna így megbízni benne a másik?
Meg mi lenne ha érzelmek is kialakulnának a testvérek között, akkor szakításnál lehet valaki többet látni nem akarná a másikat.
Meg eleve a praktikus dolgokon túl is van egy ilyen szokás, hogy családba ne. Szóval mindenképp extra provokatív kifelé is. Kb ahogy minden nem illő viselkedés. Mondjuk kézzel enni a főzeléket.
De amúgy talán tiltja is a törvény.
Dehogy szexelnék a testvéremmel
Minden ujjamra találok szeretőt
Olvastam olyat hogy 18 eves fiu meg 16 eves huga rendszeresen dugtak egymassal
Szoval 20 eve is elofordult ilyesmi
A 8-as válaszára reagálnék."Szóval 20 éve is előfordult ilyesmi."
Középiskola első osztályába jártam,ahol egyik osztálytársam többször is azzal dicsekedett, hogy ő vette el, a nővére szüzességét. Ez, 1963-ban volt, 62 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!