Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet egy ilyen állítás ?
Két hét levelezés után,három sétás randi után ez a közlés :
" Te jó ember vagy, én nem, mást érdemelsz. Sőt, menekülj tőlem,amíg tudsz.."
Ennyi volt,elköszönt. Ilyen még sosem volt velem, nem értem az egészet!?..
Nem jöttél be neki,nem te voltál a hercege fehér lovon.
Ilyen hülye lerázást életembe nem olvastam,sok értelmet ne várj tőle..
Igazi rossz fiú 😂
Biztos volt más pasi is láthatáron,ment tovább.
Nem gond, tudomásul vettem :)
Csak nem értem miért utálja valakit saját magát ennyire, hogy ilyet mond :)
Férfi vagy nő mondta? :O
Mi a kora?
Dehogy utálja ő magát.
Épp ellenkezőleg.
Ez csak egy ultragagyi kifogás.
Van más pasi neki... Ez a gond..
Fordítok
Dugni akart nem sétálgatni, +nyitott kapcsolatot amit felmért hogy nálad nem fog működni.
Velem ez történt, amikor nekem mondták ezt.
2 hét levelezés és 3 sétás randi jelentése =>
Google translate: "Meleg nyelv észlelve"
"Térjünk már a lényegre, kanos vagyok mint az atom, csak dugni akarok, nem andalogni meg enyelegni, tenni a szépet hetekig-hónapokig, mire végre beadod a derekad. Te jó ember vagy, mert nem csak szexet keresel, mint én, de én nem várok rád és egy gyors kamatyolásra ennyit, mert türelmetlen vagyok és nagyon kanos, inkább keresek mást, akit azonnal megdönthetek, úgyhogy menekülj tőlem, ha nem akarod, hogy csak kihasználjalak. Meg amúgy sem tetszel annyira, hogy tartós kapcsolatban gondolkodjak veled kapcsolatban, alkalmira meg minek várjak ennyit. Ha nem húzod az időmet feleslegesen, már 5 másik sráccal dughattam volna ennyi idő alatt. Köszi, szia."
8 vagyok
És volt hogy azért mondta
Mert valójában felesége volt
És rájött hogy nem tudna az orromnál fogva vezetni.
Legalább is erre gondolok.
2hónappal a randink utánnösszefutottam vele-velük terhes feleségével toltak 1 babakocsit mindkettőjükön jegyürű.
Légy boldog és ne filózz rajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!